27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Mart 2022

Ticaret Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır 2022

Ticaret Bakanlığı 2022 yılı için personel alımı yapacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı personel, eleman, işçi, memur, Büro personeli, Gümrük Muhafaza Memuru, Muayene Memuru il dağılımı başvuru şartları, başvuru formu Kariyer kapısı detayları burada.

Ticaret Bakanlığı 524 sözleşmeli personel alımı yapacak. Memur ve personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar başvuru formunu araştırıyor.

Ticaret Bakanlığı 23 ile Muayene Memuru, Gümrük Muhafaza Memuru ve Büro Personeli alımı yapacak. Başvurular 15 Mart – 22 Mart 2022 tarihleri arasında online olarak yapılacak. Personel alımına başvuru yapabilmeniz için 35 yaşını aşmamış olmanız ve KPSS sınavından en az 70 puan almış olmanız gerekiyor.

Ticaret Bakanlığı Personel Alımı İl Dağılımı

Ankara, Ağrı, Antalya, Ardahan, Artvin, Bursa, Edirne, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kırklareli, Kilis, Mardin, Mersin, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon, Yozgat, Van il müdürlüklerine personel alımı yapılacak.

Ticaret Bakanlığı Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılacak personel alımına başvuru yapmak isteyen adaylar Kariyer Kapısı üzerinden e-devlet girişi yaparak online başvurularını yapabilirler. Başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/sf_IlanDetay.aspx?id=ee9efe21-28fd-47d7-8d0a-644f89d6168c


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir