2 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023

Nursel Ergin Kızı Bengü instagram hesabı

Ünlü sunucu Nursel Ergin’in kızı Bengü merak edildi. Bengü Çınar kimdir, instagram hesabı nedir, tiktok, twitter ve facebook sosyal medya hesapları, Bengü kaç yaşında, nereli detaylarına EgeEtkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapan Nursel Engin’in kızı Bengü çok aranılan isimler arasında girdi.

Yetiştirme yurdunda yetiştikten sonra 18 yaşında yaptığı evlilik sonucu dünyaya gelen Bengü ismindeki kızı ile sıkça bahseden ve sosyal medya hesaplarında fotoğraflarını paylaşan Nursel Engin’in güzel kızının instagram hesabı merak ediliyor.

Fas seyahati sırasında bir iş adamı tarafından aldığı evlilik teklifi sonrası gündemi uzun süre meşgul eden Bengü Çınar’ın instagram hesabını sizler için araştırdık.

Bengü Çınar Instagram Hesabı

Bengü Çınar’ın hayatından kareleri takipçileriyle paylaşmayı sevdiği instagram hesabından belli oluyor. 100 bini aşkın takipçisi bulunan Bengü Çınar’ı takip etmek için arama yerine @bengucinaar yazarak bulabilirsiniz.

Bengü Çınar Kimdir?

Bengü Çınar, Var mısın Yok musun programıyla tanınan ve bir çok programda sunuculuk yapan ünlü Nursel Engin’in kızıdır. Bengü 25 yaşındadır. Kadir Has Üniversitesi’nde İç Mimarlık bölümü okumuştur. İş hayatına atılan Bengü kariyeri için çalışmalar yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir