27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023

Manuş Baba 16 Temmuz Bolu Konseri 2023

Türk müziğinin sevilen ismi Manuş Baba Bolu konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, Bolu Belediyesi Kuvayi Milliye Bulvarı açılışı, Bolu ücretsiz konser detayları Ege Etkinlik.com da bulabilirsiniz.

Türk müziğinin başarılı ismi Manuş Baba, 16 Temmuz 2023 Pazar günü Bolu da ücretsiz bir konser vereceğini duyurdu.

Bolu Belediyesi tarafından organize edilen konserle Manuş Baba Bolulu hayranlarıyla bir araya gelecek. Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 89. yılı ve Kuvayi Milliye Bulvarı Açılışı nedeniyle düzenlenecek etkinlikler kapsamında sahne alacak olan Manuş Baba sevilen şarkılarını sizler için seslendirecek. Konser halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Manuş Baba Konseri 16 Temmuz 2023 pazar günü Kuvayi Milliye Bulvarı’nda saat 20.30’da başlayacak.

Manuş Baba Hakkında

1 Aralık 1986 doğumlu Manuş Baba’nın gerçek ismi Mustafa Özkan’dır. Aslen Diyarbakırlı bir ailenin çocuğu olarak Mersin ilçesi Tarsus’ta dünyaya gelmiştir. Babasının mevsimlik işçi olması sebebiyle Antalya’ya taşınan Manuş Baba, müziğe ilk adımı da burada atmıştır. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü bitirmiştir. 2017 yılında ilk albümünü çıkaran sanatçının şu ana kadar 2 albümü ve 3 tekli şarkısı bulunmaktadır. Şarkıcı pop ve arabesk dallarında müzik yolculuğuna devam etmektedir.

Bolu’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegramhttps://t.me/marmaraetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir