2 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Akhisar Belediyesi Burs Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

Manisa Akhisar Belediyesi burs başvuru ne zaman 2024, Üniversite Akhisar Burs başvuru formu, Akhisar burs veren kurumlar, Akhisar Belediyesi burs çekiliş kura ne zaman, canlı yayın izle, Burs Çekiliş Sonuçları, burs istenen evraklar belgeler, üniversite öğrencisine burs için başvuru detayları burada.

Manisa Akhisar Belediyesine üniversite burs başvuruları başladı. Burs başvurusu yapmak isteyen üniversiteli öğrenciler başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

Belediye gençlerin eğitimine destek olmaya devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin eğitimlerine katkıda bulunmak için verilen eğitim bursu başvuruları 17 Eylül Cuma gününe kadar alınacak. Burs başvuru sonuçları çekiliş ile belirlenecek kişilere verilecek. Çekiliş ise 27 Eylül Pazartesi günü canlı yayınla yapılacak. Çekiliş sonucunda 60 kişiye burs verilmiş olacak.

Akhisar Belediyesi Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

Manisa Akhisar Belediyesi tarafından verilecek bursa başvuru yapmak isteyen üniversite öğrencileri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne giderek başvurularını gerçekleştirebilirler. Başvuruya giderken kimliğinizi ve öğrenci belgenizi yanınızda bulundurmayı unutmayın.


Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir