27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2023

Muğla Büyükşehir Belediyesi Eğitim Yardımı Başvurusu (Burs, Kıyafet, Konaklama) 2023

Muğla Büyükşehir belediyesi öğrencilere maddi destek burs, kıyafet yardımı ve konaklama desteği verecek. Muğla ücretsiz konaklama 2023 – 2024, kıyafet, Osman Gürün 4.000 TL burs nasıl alınır, başvuru şartları ve başvuru formu detaylarını bulabilirsiniz.

Muğla Büyükşehir Belediyesi okula gidecek öğrenciler için eğitim desteği paketini açıkladı. Kıyafet Yardımı, Geçiçi Konaklama desteği ve burs almak isteyen öğrenciler buraya.

Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Osman Gürün, 2023 – 2024 Eğitim Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine eğitim yardımı vereceğini duyurdu. Büyükşehir belediyesi, ilkokul ve lise öğrencilerine kıyafet yardımı yaparken, üniversite öğrencilerine ise burs ve konaklama desteği verecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bursu

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek burs, yüzde 70 oranında arttırılarak 4.080 TL olarak verilecek. Üniversitede örgün eğitim gören öğrenciler başvuru yapabilecek. Burs, maddi destek adı altında öğrencilerin hesaplarına yatacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konaklama Desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla’ya okumaya gelen ve yurt sorunu yaşayan vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Henüz herhangi bir yurda yerleşmeyen öğrenciler geçici olarak büyükşehirin yurtlarında konaklayabilecek. Geçici konaklama tarihleri ise 19 – 29 Eylül 2022 tarihleri olarak belirlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kıyafet Yardımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek okul kıyafeti yardımına ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri başvuru yapabilecek. Kıyafet yardımı olarak 600 TL nakit desteği verilecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Eğitim Yardımı Başvurusu

Muğla Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu Kıyafet yardımı, konaklama desteği ve vereceği burs için başvuru yapmak isteyen aile ve öğrenciler 444 4801 nolu çağrı merkezine veya Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına başvuru yapabilecekler.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

4.8/5 - (65 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir