27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

Aksaray Kart 68 Bakiye Sorgulama – Yükleme – Vize Yenileme 2024

Aksaray Kart doldurma işlemleri artık internet üzerinden yapılabiliyor. Kart 68 Bakiye Sorgulama 2024, yükleme, vize yenileme nasıl yapılır, Aksaray Belediyesi vize kart ücreti, engelli kart detaylarına bulaşabilirsiniz.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içi ulaşım için kullanılan Kart 68 ile kolaylıkla seyahat edilebiliyor. Kart 68 kullanıcıları bakiye sorgulama, yükleme ve vize işlemlerini kolayca gerçekleştirebilir.

Aksaray’da tüm toplu taşıma araçlarında ve Özel Halk Otobüslerinde kullanılan Kart 68 ekonomik ve pratik ulaşım imkanı sunuyor. Aksaraylılar Mini Banko gibi akıllı cihazlar ve internet üzerinden bakiye sorgulama ve yükleme yapabilir.

Aksaray Kart 68 Bakiye Sorgulama

Aksaray Kart 68 bakiyesini öğrenmek isteyen vatandaşlar, https://www.kart68.com/bakiye-sorgulama adresine tıklayarak kartın ön yüzündeki 16 haneli kart numarasını ve arka yüzündeki son dörtlü gruptaki numaraları ekrana yazarak bakiye sorgulamasını yapabilirler.

Belirli bölgelerde bulunan Mini Banko akıllı cihazlara giderek bakiye sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Aşağıda Mini Banko adreslerini bulabilirsiniz.

Aksaray Kart 68 Bakiye Yükleme

Aksaray Kartını doldurmak isteyen vatandaşlar, https://www.kart68.com/para-yukleme adresine tıklayarak yine sorgulama işlemi yapar gibi kartın ön yüzündeki 16 haneli kart numarasını ve arka yüzündeki son dörtlü gruptaki numaraları yazdıktan sonra, ekrana yüklemek istediğiniz tutarı yazarak yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

* Bir kerede en fazla 100.00 TL yükleme yapabilirsiniz.
* Her yükleme işleminden sistem %5 komisyon almaktadır.
* Online yükleme yaptıktan sonra kartınızda paranın görünmesi için validatöre okutmanız gerekmektedir.
* Validatöre okutma işlemini online yüklemeyi yaptıktan 1 saat sonra yapınız.

Aksaray Kart 68 Vize Yenileme Nasıl Yapılır?

Aksaray’da toplu taşıma araçları için kullanılan Kart 68 sahipleri her sene vize yenileme işlemini yapması gerekmektedir. Vize yenileme vize işlemleri merkezine giderek yapılmaktadır.

Vize Yenileme Yapması Gereken Kart Tipleri

İndirimli Öğrenci Kartı, 65 Yaş Serbest Kart, Engelli Kart, Refakatçı Kartı, Basın Kartı sahipleri vize yenileme yapması gerekmektedir.

Vize Yenileme Adresi: Meydan Mahallesi 950. Sokak No:38/D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir