27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Haziran 2023

Avrupa Seks Şampiyonası Başvuru Nasıl Yapılır? 2023

İsveç seksi bir spor olarak kabul etti ve Avrupa Seks Şampiyonası düzenleyeceğini duyurdu. Sex şampiyonası başvuru nasıl yapılır 2023, Türkiye başvuru şartları nelerdir?, seks şampiyonası livesexhouse.com canlı izle, ne zaman detayları EgeEtkinlik.com da bulabilirsiniz.

İsveç seksi bir spor olarak kabul ederek bu ay içerisinde Avrupa Seks Şampiyonası düzenleneceğini duyurdu.

Seksi spor olarak kabul eden tek ülke olan İsveç, kurduğu Swedish Sex Federation tarafından Seks Şampiyonası organize edecek. Avrupa Seks Şampiyonası 8 Haziran 2023 tarihinde başlayacak. 3000’e yakın üyesi bulunan federasyonun ilk büyük organizasyonu olarak tarihe geçen Seks Şampiyonasına başvurular 20 ülkeden kabul edilecek. Katılımcılar 45 dakikalık performans sergileyecek ve 16 disiplinde puanlanacak.

İlk turlarda oylamalar seyirciler tarafından yapılacak, finallere kalan performanslar ise özel jüri tarafından puanlanacak.

Avrupa Seks Şampiyonası Başvuru Nasıl Yapılır

Avrupa Seks Şampiyonasına başvurular 20 Avrupa ülkesinden alınıyor. Bu ülkeler arasında Türkiye’nin olup olmadığı bilinmiyor. Katılan yarışmacıların tüm masrafları organizasyon tarafından karşılanacak. Başvuru yapmak isteyen kişiler, [email protected] mail adresine başvuru yapabilirsiniz.

Avrupa Seks Şampiyonası Canlı Nereden İzlenir?

İsveç tarafından düzenlenecek Avrupa Seks Şampiyonası 8 Haziran itibariyle her gün 6 saat boyunca sürecek. Bu performanslar www.livesexhouse.com adresinden canlı olarak izlenebilecek. Türkiye’den web siteye girişler yasaklanmıştır.

İsveç Seks Federasyonunda Açıklama geldi

İsveç Seks Federasyonunun yaptığı açıklamaya göre Avrupa çapında herhangi şampiyona düzenlemediklerini belirtti. Uluslararası alanda çıkan haberler doğruyu yansıtmıyor diyerek açıklama yaptı.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

4/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir