26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

Bağcılar Belediyesi Gezi Turları Başvurusu 2024

İstanbul Bağcılar Belediyesi vatandaşları farklı şehirlerin tarihi ve kültürüyle buluşturmaya devam ediyor. Bursa, Edirne, Çanakkale gezileri ne zaman başvuru şartları, başvuru formu 2024, İstanbul çıkışlı ücretsiz tur detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz geziler ile vatandaşlar farklı kültürler tanıyarak ve tarihi bilgiler öğreniyor. Ücretsiz turlara başvuru yaparak sizde katılabilirsiniz.

İstanbul Bağcılar Belediyesi, farklı şehirleri gezmek görmek isteyen vatandaşları tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Vatandaşlar, Bursa, Çanakkale ve Edirne gibi şehirlere düzenlenen turlara ücretsiz olarak katılabiliyor. Rehber eşliğinde gerçekleşecek gezileri kaçırmayın.

Bağcılar Belediyesi Gezileri Başvurusu

Bağcılar Belediyesi tarafından organize edilen gezilere katılmak isteyen vatandaşlar için duyurular bagcilar.bel.tr adresinden yapılmaktadır. Gezileri takip etmek için belediyenin sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Başvurunuzu yaptıktan sonra katılacağınız gezinin tarih, saat ve toplanma yeri telefonunuza mesaj olarak gelecek.

Bağcılar Belediyesi Gezi Turları Katılım Şartları

İstanbul Bağcılar ilçesi sınırlarında ikamet ediyor ve 14 yaşından büyük iseniz turlara başvuru yapabilirsiniz. 14-18 yaş aralığındaki kişiler aileleri ile gezilere katılabilir. Bir aileden sadece 2 kişinin turlara katılma hakkı bulunmktadır. Her bir katılımcı için kayıt başvurusu yapılmalıdır.

Bağcılar Belediyesi Gezi Başvuru İptal Etme

Bursa, Edirne ve Çanakkale gezisine kayıt başvurusu yapmış ve daha sonrasında gidemeyecek olan vatandaşlar, 0 212 410 06 00 numaralı telefonu arayarak yapmış olduğu başvuruyu iptal edebilirler.

İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapp Grubu: https://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegram: https://t.me/marmaraetkinlik

4.3/5 - (10 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir