27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Ocak 2024

Bahçelievler Belediyesi Çanakkale Gezisi Başvuru Formu 2024

İstanbul Bahçelievler Belediyesi ücretsiz Çanakkale gezisi düzenliyor. Bedava Çanakkale şehitlik turuna başvuru nasıl yapılır 2024, bilet.bahcelievler.bel.tr başvuru şartları nelerdir, kimler katılabilir, başvuru formu, Hakan Bahadır Gelibolu gezisi başvuru detayları.

İstanbul Bahçelievler Belediyesi ücretsiz Çanakkale şehitlik gezisi düzenliyor. Çanakkale turuna katılmak isteyenler online başvuru yapacak.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. yılı nedeniyle Çanakkale Şehitler Abidesine şehitlerimizi anmak için gezi düzenleyen Bahçelievler Belediyesi geziye herkesi davet etti. Çanakkale gezisi için başvurular internet üzerinden yapılabiliyor.

Şehitlik turuna kayıt yaptırabilmek için Bahçelievler ilçesinde oturuyor olmanız yeterlidir. 12 yaş ve üzeri kişilerin katılımına açıktır.

Bahçelievler Belediyesi Çanakkale Gezisi Başvuru Formu

Bahçelievler Belediyesi tarafından organize edilen Çanakkale gezisine katılmak için aşağıdaki linke tıkladıktan sonra Başvuru Türü bölümünden Çanakkale Gezisi seçeneğini seçin. Ardından Devam butonuna basın. Açılan ekrandaki bilgilerinizi dolduran ve kaydınızı tamamlayın.

bilet.bahcelievler.bel.tr


Yeni Başvurulardan haberdar olmak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

One thought on “Bahçelievler Belediyesi Çanakkale Gezisi Başvuru Formu 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir