26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

İstanbul Ücretsiz Boğaz Turu Başvuru Kayıt Formu 2024

İstanbul Esenler, Bahçelievler, Maltepe, Güngören Belediyesi Valide Sultan Gemisi ile Boğaz turu başvuru kayıt nasıl yapılır?, 2024 Şişli Ücretsiz bedava boğaz turları, Esenler Belediyesi boğaz turu ne zaman saat kaçta?, Boğaz turu yaş sınırı, Boğaz Turu Başvuru Formu için başvuru detayları burada.

İstanbul Esenler, Güngören ve Bahçelievler Belediyesi boğaz turu düzenliyor. Boğaz turuna katılmak isteyen bir çok vatandaş başvuru ve kayıt nasıl yapılacağını merak ediyor.

Vatandaşlar belediyelerin kayıt sistemine girerek başvuru yaptıktan sonra boğaz turlarına katılabiliyor. Boğaz Turları ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Boğaz Turunda Gezilen Yerler

Kireçburnu, Tarabya, Kanlıca, Beylerbeyi, Bebek, Aşiyan, Hisar, Emirgan, İstinye, Yeniköy

2024 Ücretsiz Boğaz Turları

Esenler Ücretsiz Boğaz Turu Kayıt Başvuru

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği boğaz turu her salı saat 10.00’da gerçekleşecek. Valide Sultan Gemisi ile yapılacak boğaz turunda çay ve simit ikramı da yapılacak. Kontenjanın sınırlı olduğu boğaz turuna 12 yaşından küçük çocukların getirilmesi uygun değildir.

Esenler Ücretsiz Boğaz Turuna katılmak isteyen vatandaşlar aşağıdaki linke tıkladıktan sonra, üyelik bilgilerini girerek veya e-devlet üzerinden sisteme giriş yaptıktan sonra başvuru kayıt yapabilir.

https://onlineislemler.esenler.bel.tr/omis/#/login

Bahçelievler Ücretsiz Boğaz Turu Başvuru

Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen boğaz turu her çarşamba saat 14.45’te gerçekleşiyor. Boğaz Turu kadınlara özeldir. Kontenjanlar 100 kişi ile sınırlı olup, kayıtlar online olarak alınacak.

Bahçelievler Belediyesi’nin organize ettiği Boğaz turuna katılmak için aşağıdaki linke tıklayarak kayıt yaptırabilirsiniz.

http://kurs.bahcelievler.bel.tr/

Güngören Ücretsiz Boğaz Turu Başvuru

Güngören Belediyesi tarafından düzenlenen boğaz turu her hafta çarşamba ve cumartesi günü gerçekleşiyor. 10.00’da belediyenin önünden servis hareket ediyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar aşağıdaki başvuru linkine tıklayabilir.

https://www.gungoren.bel.tr/sayfa/etkinlik_kayit_sistemi

Maltepe Belediyesi Boğaz Turu Kayıt Başvuru

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen Boğaz turu canlı müzik eşliğinde kadınlara özel düzenlenmektedir. Ücretsiz Kayıt yaptırmak isteyen kadınlar, 0 216 458 99 99 numaralı telefonu arayabilirler.

Bağcılar Belediyesi Boğaz Turu Başvuru

Bağcılar Belediyesi tarafından kadınlara özel düzenlenen ücretsiz İstanbul boğaz turlarına katılmak için https://ebelediye.bagcilar.bel.tr/web.talep.doms?knd=kultur&@talepId=2074 adresine tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

Şişli Belediyesi Tekne Turu Başvuru

Şişli Belediyesi tarafından organize edilen boğaz tekne turuna başvuru yaparak katılabilirsiniz. Turlar rehber eşliğinde gerçekleşiyor. Şişli Belediyesi Tekne Turuna katılmak için 444 31 12 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptırabilirsiniz.


İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapp Grubuhttps://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegramhttps://t.me/marmaraetkinlik

5/5 - (2 votes)

One thought on “İstanbul Ücretsiz Boğaz Turu Başvuru Kayıt Formu 2024

  • Gonul

    Ben yabancıyım kızlarım Edirnede okuyor 03.11 tarihinde bende bu gemiye katılabilirmiyim 2 kızımla çok sevinirim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir