27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Aralık 2022

TÜGVA İstanbul Ücretsiz Doğa Kampı Başvuru Formu 2023

Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA İstanbul’da lise öğrencileri için Ücretsiz Doğa Kampı düzenliyor. Peki Tügva Doğa Kampına nasıl başvuru nasıl yapılır?, TÜGVA Doğa Kampı kimler başvuru yapabilir?, TÜGVA Doğa kampı yaş sınırı, TÜGVA Doğa Kampı Takvimi, TÜGVA Doğa Kampı 2021 ne zaman?, İstanbul Ücretsiz Doğa Kampı 2023, Saros Körfezi nerede?, TÜGVA Doğa kampı nerede? için detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA, İstanbul’da okuyan lise öğrencileri Ücretsiz Yaz doğa kampı düzenliyor. Öğrenciler spor etkinlikleri, eğitimler ve yarışmalar ile hem senenin yorgunluğuna atacak hem de keyifli dakikalar yaşayacak. TÜGVA Doğa Kampına başvuru yapmak isteyen lise öğrencileri online başvuru ekranından kaydını yaptırabiliyor.

TÜGVA Doğa Kampı 2023 Ne zaman?

TÜGVA Doğa Kampı 3 Etap Erkek 3 Etap Hanım olmak üzere 6 Etaptan oluşuyor. Bu etapların ilki haziran ayında gerçekleşecek. 6 Etaptan oluşacak doğa kampları Temmuz ayının sonuna kadar devam edecek.

TÜGVA Doğa Kampına Kimler Katılabilir?

TÜGVA Doğa Kampına İstanbul’da yaşayan 14-18 yaş grubundaki lise öğrencileri başvuru yaparak katılabilir.

TÜGVA Doğa Kampı Neler Ücretsiz?

TÜGVA Lise Doğa Kampına katılım tamamen ücretsiz olup, öğrencilerin kamp alanına ulaşımları ve günlük 3 öğün yemekleri Türkiye Gençlik Vakfı tarafından karşılanacaktır.

TÜGVA Doğa Kampı Nerede?

Tügva Doğa Kampı, Türkiye’nin en büyük kamp alanı olan Saros Körfezi’nde gerçekleşecek. Saros Körfezi, mavinin ve yeşilin birleştiği doğal güzellikleri ile dünyada kendi kendini temizleyerek her zaman temiz ve berrak kalan 5 körfezden biridir. Aynı anda 1500 kişinin kamp yapabileceği büyüklüktedir.

TÜGVA Doğa Kampı Başvuru Nasıl Yapılır?

Ücretsiz TÜGVA Doğa kampına başvuru yapmak isteyen lise öğrencileri aşağıdaki linke tıklayarak başvurularını gerçekleştirebilir.

https://formlar.tugva.org/IstanbulDogaKampi

TÜGVA Doğa Kampı İletişim

TELEFON
0216 343 14 53

MAİL
[email protected]

One thought on “TÜGVA İstanbul Ücretsiz Doğa Kampı Başvuru Formu 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir