29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 3 Nisan 2023

Kartal Belediyesi 23 Nisan Resim ve Şiir Okuma Yarışması 2023

İstanbul Kartal Belediyesi 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında Resim Yarışması ve Şiir Okuma Yarışması düzenliyor. Kartal Belediyesi 23 Nisan yarışması kayıt başvurusu, ödüller, yarışma başvuru formu ve şartları için detayları EgeEtkinlik.com da bulabilirsiniz.

İstanbul Kartal Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için ödüllü Resim Yarışması ve Şiir Okuma Yarışması düzenledi.

Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel, çocukların bayram sevincini ikiye katlamak için sadece çocukların katılacağı yarışmaların düzenleneceğini duyurdu. Çocukların katılacağı Şiir Okuma ve Resim yarışmasında dereceye girenler çeşitli hediyeler ile ödüllendirilecek. Yarışma 4-6 yaş, 7-11 yaş ve 12-15 yaş aralığında oluşan 3 kategoride düzenlenecek.

Kartal Belediyesi 23 Nisan Yarışma Katılım Şartları

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan yarışmalarına katılmak için Kartal ilçesinde ikamet etmeniz gerekmektedir. Yarışmaya sadece 4 ile 15 yaş arasındaki çocuklar katılabilir.

Yarışma Ödülleri Nelerdir?

Her yarışmanın kategorileri ayrı değerlendirilecek olup, Birinciye Dizüstü Bilgisayar, ikinciye Tablet ve üçüncüye Bisiklet hediye edilecektir.

Kartal 23 Nisan Şiir Okuma Yarışması

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Şiir Okuma Yarışmasına başvurular 14 Nisan 2023 tarihine kadar alınacak.

Şiir okuma yarışmasına başvuru yaparken İsim, soyad, adres, telefon ve yaş bilgileri belirtilmelidir. Yarışma video olarak teslim edileceğinden harici bellek, CD olarak teslim edecek kişiler Kreş müdürlüğüne gitmesi, [email protected] mail adresinden başvuru yapacak kişiler ise wetransfer.com sitesine videoyu yüklemesi gerekmektedir.

Mail ile başvuru yaparken Wetransfer indirme linkinizi eklemeyi unutmayın.

Kurul Değerlendirmesi: 19.04.2023

Ödül alan eserlerin ilanı: 23.04.2023

Kartal 23 Nisan Resim Yarışması

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından düzenlenen Konulu Resim Yarışmasına başvurular 14 Nisan 2023 tarihine kadar alınacak. Resim çalışması A4 veya 35*50 cm resim kağıdına yapılacaktır. Resimler teknik serbest olarak çizilebilecek.

E-posta yoluyla yarışmaya başvuru yapmak isteyen aileler, Wetransfer.com sitesine resmi yükledikten sonra, [email protected] adresine mail atmalıdır. Mailde isim, soyad, adres, telefon ve yaş bilgileri belirtilmelidir.

Elden teslim etmek isteyen kişiler ise Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğüne teslim edebilir.

Kurul Değerlendirmesi: 19.04.2023

Ödül alan eserlerin ilanı: 23.04.2023

İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapp Grubu: https://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegram: https://t.me/marmaraetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir