28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Haziran 2022

Netflix Squid Game Yarışması Başvuru Nasıl Yapılır

Netflix Squid Game The Challenge isimli yarışma programı yapacak. Squid Game Casting başvuru şartları 2022, başvuru formu, squidgamecasting.com application form, yarışma ödülü, başvuru kayıt nasıl yapılır detayları burada.

Netflix, Squid Game dizisinden esinlenerek büyük ödüllü bir yarışma programı yapacağını duyurdu. Squid Game yarışmasına katılmak isteyenler başvuru formu için araştırmalar yapıyor.

Netflix, Reality şov tarihinin en büyük para ödüllü yarışması olacağı belirtilirken, büyük ödülün tam 4,5 milyon dolar olacağı açıklandı. Dünyanın her yerinden 456 yarışmacı katılacak. Dünyanın çeşitli yerlerinden adayların başvuru yapacağı yarışmaya Türk vatandaşlarda büyük ilgi gösteriyor. Başvurular internet üzerinden online başvuru yöntemiyle alınacak.

Büyük ödülü sadece 1 kişi kazanacak diğerleri evine boş dönecek.

Squid Game Yarışması Başvuru Şartları

  • 21 yaşından büyük olmak
  • Her yere seyahat edebilecek bir Pasaporta sahibi olmak
  • İngilizce konuşabiliyor olmak

Squid Game The Challenge Yarışma başvurusu nasıl yapılır

Netflix tarafından yapılacak Squid Game yarışmasına katılmak isteyenler, aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvurularını yapabilirler.

https://www.squidgamecasting.com/

Başvuru sitesine girdikten sonra, karşınıza, ABD, Birleşik Krallık ve Global olarak 3 başvuru seçeneği çıkıyor. Amerika ve İngiltere ülkeleri dışında yaşıyorsanız, Global seçeneği üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Türk vatandaşları da Global seçeneğinden başvurularını tamamlayabilirler.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

3.3/5 - (11 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir