26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2024

Sen Türkülerini Söyle Başvuru Nasıl Yapılır? 2024

TRT, Sen Türkülerini Söyle adlı yeni türkü yarışması ile ekranlara geliyor. Sen Türkülerini Söyle başvuru nasıl yapılır 2024, Türkü Yarışması başvuru şartları nelerdir, jüri üyeleri, senturkulerinisoyle.com, whatsapp hattı detayları Ege Etkinlik.com da bulabilirsiniz.

TRT ekranlarında yayınlanacak ses yarışması Sen Türkülerini Söyle, türkü aşığı herkesi ekrana bağlayacak.

Turgay Başyayla sunuculuğunda Öykü Gürman, Emre Yücelen, İsmail Altunsaray, Aysun Gültekin ve Cengiz Özkan jüri üyeliğini yaptığı “Sen Türkülerini Söyle” programında yarışmacılar en güzel türküleri seslendirecek ve büyük ödül için ter dökecek. Birbirinden kıymetli jüri üyelerinin değerlendirmesiyle büyük ödül sahibini bulacak.

Sen Türkülerini Söyle yarışma programıyla türkülere hayat verecek yeni seslerin müzik dünyasına armağan edilmesi hedefleniyor.

Sen Türkülerini Söyle Başvuru Şartları

TRT ekranlarının yeni yarışma programı Sen Türkülerini Söyle herkese açık bir yarışmadır. Kendine ve sesine güvenen herkes bu yarışmaya katılabilir. Yarışmaya katılabilmek için Whatsapp numarasına videonuzu göndermeniz gerekmektedir. Gönderilen videonun sesinizin ve kendinizin net olarak göründüğünüze dikkat etmelisiniz.

Sen Türkülerini Söyle Başvuru Nasıl Yapılır?

Türkülerin büyülü dünyasında yer almak için yarışmaya başvuru yapmak isteyenler 0530 338 29 29 numaralı Whatsapp hattına videolu başvuru yapması gerekiyor. Yarışmaya türkü söylediğiniz videonuzu gönderdikten sonra, İsim, soy isim, eğitim durumu, yaş, vb. kendinizi tanıtan bir metin göndermelisiniz. Başvurunun ardından birinci aşamayı geçen kişilere başvuru ekibi bir form gönderilecek. Bu form doldurularak başvuru ekibiyle paylaşılacak. Bu aşamadan sonra tekrar geri dönüş yapılan kişiler yarışmaya katılmaya hak kazanacak ve ekip tarafından size bilgilendirme yapılacak.

Başvuru Süreci

  1. WhatsApp ile Video Gönderimi: Türkü söylediğiniz bir videoyu WhatsApp hattımız üzerinden gönderin. Videonun net olduğundan, görüntünün tam olarak göründüğünden ve sesinizin açıkça duyulduğundan emin olun.
  2. Kısa Tanıtım Metni: Videoyla birlikte kendinizi kısaca tanıtan bir metin gönderin. Bu metinde isim, soy isim, eğitim durumu, yaş gibi bilgileri ekleyin.
  3. Değerlendirme ve İletişim: Ekibimiz videonuzu değerlendirdikten sonra sizinle iletişime geçecek ve bir başvuru formu gönderecektir. Bu formu doldurarak ekibimizle paylaşmanız gerekmektedir.

*Not: Yarışmacıya form gönderilmesi, sadece ön elemeyi geçtiği anlamına gelir.

**Not: Formu doldurduktan sonra yarışma programına katılma hakkı kazanmanız durumunda ekibimiz sizinle tekrar iletişime geçecek ve gerekli bilgilendirmeyi yapacaktır.

Sen Türkülerini Söyle Yaş Sınırı

TRT ekranlarının en çok izlenen programlarından Sen Türkülerini Söyle yarışmasına katılmak için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir.

Sen Türkülerini Söyle Nerede Çekiliyor?

Sen Türkülerini Söyle yarışma programı TRT stüdyolarında çekilmektedir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

3.8/5 - (5 votes)

2 thoughts on “Sen Türkülerini Söyle Başvuru Nasıl Yapılır? 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir