28 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Ekim 2021

Star Market Programı Başvuru Formu

Star TV ekranlarında yayınlanacak Star Market yarışmasına başvurular başladı. Star Market başvuru nasıl yapılır?, Star Market izle, Star Market Sorgulama, Star Market Başvuru Sonuçları, Star Market Başvuru şartları, Ufuk Özkan market yarışması için detaylar burada.

Star Tv ekranlarında yepyeni bir yarışma yayınlanıyor. Yepyeni ve heyecan dolu bir yarışma olan Star Market başlıyor. Star Market yarışmasına katılmak isteyen vatandaşlar başvuru nasıl yapılacağını merak ediyor.

Ufuk Özkan’ın sunumuyla Star Market’te alışveriş yaptıkça para harcamak yerine kazanacağınız, en pahalı sepetleri doldurmak için mücadele edeceğiniz ‘Star Market’ seyirciyi heyecan dolu bir alışverişin içine sokacak.

Öyle bir market düşünün ki, bu markette zam yok. İndirim reyonu ve fırsat reyonu yok. Sadece ve Sadece kazanmak var. Başvuru detayları;

Star Market Başvuru Nasıl Yapılır?

Star tv ekranlarında yayınlanacak olan Star Market yarışmasına katılmak isteyen vatandaşlar aşağıdaki başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılma şansı yakayabilir.

https://www.startv.com.tr/program/star-market/basvuru

Başvuru formuna tıkladıktan sonra, açılan sayfada sizden istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurun ve gönder butonuna tıklayarak başvurunuzu tamamlayın.

Star Market Başvuru Sonuçları Sorgulama

Star Market yarışması başvuruları yoğun ilgi görmektedir. Yarışma sadece görüşmek istediği kişilerle iletişime geçecektir.

Yeni Yarışmaları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Yarışma Duyuru Grubu

https://t.me/yarismaduyuru

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Star Market Yarışması Tanıtım Fragmanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir