18 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2021

Toyota 80.Yıl Hediye Kampanyası Nedir? Anket Linki Gerçek mi?

Toyota araba firmasının adı kullanılarak 80.yıl hediye kampanyası nedir?, Toyota 80.yıl hediye anketi gerçek mi?, whatsapp, messenger, facebook, instagram, twitter Toyota motor hediye kampanyası yalanı, Toyota iphone 12 çekilişi, sikayetvar.com toyota çekiliş şikayetleri için detaylar burada.

Dünyanın en büyük araba markalarından Toyota’nın ismi kullanılarak kişilere anket ve hediye kampanyası linki gönderiliyor. Çeşitli sosyal medya kanallarından gönderilen linke tıklayarak ankete katılan kişilere iphone 12 çekilişine katılma hakkı verileceği söyleniyor.

Linke tıklayan vatandaşlar aşağıdaki ekran ile karşı karşıya kalıyor.

Toyota hediye kampanyası anketi için linke tıklayan kişiler, Toyota 80.yıl hediye kampanyası, Toyota Motor Hediye Anketi, Toyota hediye linki gerçek mi? şeklinde aramalar yapmaktadır.

Toyota 80. Yıl Hediye Kampanyası gerçek mi?

Toyota 80. Yıl promosyonu ismiyle bir link gönderilip orada bazı sorular soruluyor ve hediye verileceği söyleniyor. İphone 12 hediyesi kazanmak için linkin paylaşılması ve adres doğrulaması isteniyor.
Kampanyanın gerçek olması için gönderilen linkin toyota.com.tr ‘den gelmesi gerekiyor. Gönderilen linke bakıldığı zaman Toyota’nın resmi internet adresini taşımıyor. Ayrıca dünyaca ünlü bir otomotiv şirketi sizden kendi linkinin paylaşılmasını istemez. Bu linkle muhtemelen sizin bilgilerinizin alınması isteniyor ya da telefonunuza bir virüs göndermek istiyorlar.
Bu tür linkler ile karşılaşıldığında linke tıklamadan önce bir araştırma yapılması gerekiyor . Özellikle sosyal medya üzerinden gelen linklere dikkat etmenizde fayda var.

One thought on “Toyota 80.Yıl Hediye Kampanyası Nedir? Anket Linki Gerçek mi?

  • Yıldırım

    Malesef böyle bir şey oldu herşeyi yaptım ,aksaminda Instagram da bir sayfa da benim telefonumdaki resmim gözüktü alakam oolmayan ,ama sadece bende gözüktü o resim, başkalarında başka bir şey di ,bu virüsü nasıl silerim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir