19 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Şubat 2023

Yıldız De Bana Başvuru Şartları – Başvuru Formu 2023

Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma programı başlıyor. Yıldız De Bana yarışması yeni yetenekleri keşfedecek. Yıldız De Bana başvuru nasıl yapılır 2023, başvurusu şartları, başvuru formu, jürileri, Hülya Avşar, Kerem Alışık, Büşra Pekin ve Hamdi Alkan detaylarına ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin gizli kalmış yıldızları bu program ile ortaya çıkacak. Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yıldız De Bana yarışması yetenekli adayların başvurularını bekliyor.

Yıldızlara giden yolun kapıları bu program ile açılacak. Ben yıldız kumaşı var diyenler, Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma sizi bekliyor. Pastel Film tarafından üstlenilen yarışma programında Hamdi Alkan, Hülya Avşar, Kerem Alışık ve Büşra Pekin gibi isimler jüri olacak.

Yıldız De Bana Yarışmasına Nasıl Katılırım? Başvuru Şartları

Yıldız De Bana yarışması ülkemizde henüz keşfedilmemiş yetenekli kişileri gün yüzüne çıkartacak. Yarışmaya daha önce dizi ve programa katılmamış, oyunculuk eğitimi almamış veya bir ajansa kayıtlı değilseniz de başvuru yapabilirsiniz. Yarışma yetenekli olduğunu göstermek isteyen herkesin katılımına açık. 18 yaşından küçük kişiler ailesinden aldığı izin kağıdıyla katılabilir.

Yıldız De Bana Başvuru Formu

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Yıldız De Bana yarışmasına başvuru yapmak isteyen kişiler, https://www.kanald.com.tr/yildiz-de-bana-basvuru-formu linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir.

Başvuru formunu doldururken ilgi çekici şeyler diğer adayların önüne geçmenizi sağlayabilir. Uygun görülen adaylar yüz yüze görüşmeye çağırılacaktır. O yüzden formu doğru ve eksiksiz olarak doldurun. Yalan yanlış şeyler yazmaktan kaçının.

Kanal D Yıldız De Bana İlk Fragmanı Yayınlandı

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir