19 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

1250 TL Sosyal Yardım Başvurusu Aile Destek Programı e-Devlet Başvuru Formu 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında verilen sosyal yardım 1250 TL’ye yükseltti. 1250 TL devlet yardımı nasıl alınır, e-devlet Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti linki 2024, SYDV para desteği detaylarını burada bulabilirsiniz.

Aile Destek Programı kapsamında ailelere 1250 TL sosyal yardım verilecek. e-Devlet üzerinden yapılacak başvuru sonrası yardım almaya hak kazanan vatandaşlara 12 ay boyunca ödeme yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı daha önce duyurduğu Aile Destek Programına bağlı olarak verdiği 450 TL ve 600 TL olan yardımların arttırıldığını açıkladı. Bugünden itibaren başvuru yapacak vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL devlet yardım yapacak. Ailelerin yardımdan yararlanabilmesi için hanede kişi başına düşen gelirin 1833,45 TL’nin altında olması gerekiyor.

1250 TL Sosyal Yardım Nasıl Alınır, Başvuru Formu 2024

Devlet tarafından dar gelirli vatandaşlara verilecek 1250 TL sosyal yardım almak isteyen vatandaşlar, e-devlet üzerinden veya ikametgah adresinize en yakın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek başvurularını gerçekleştirebiliyor. e-Devlet başvurusu yapmak isteyen vatandaşların başvuruları sadece Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti üzerinden alınacağını da belirtelim. Başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayarak başvuru ekranına ulaşabilir.

https://turkiye.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-sosyal-yardim-basvuru-hizmeti

Sosyal Yardım Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Sosyal Yardım Başvurusu yapan aileler, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını aşağıdaki videoyu izleyerek öğrenebilir.

Aile Destek Programı Parası Nereye Yatar?

Aile Destek Programına başvurusu kabul edilen vatandaşların parası e-devlet veya SYDV üzerinden yaptıkları başvuru sırasında verdikleri IBAN numarasına yatırılacaktır. Eğer başvuru sırasında herhangi bir banka hesap numarası vermediyseniz, PTT üzerinden T.C. kimlik numaranızı söyleyerek sosyal yardım paranızı her ay düzenli olarak alabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

4/5 - (1 vote)

13 thoughts on “1250 TL Sosyal Yardım Başvurusu Aile Destek Programı e-Devlet Başvuru Formu 2024

  • Fatma

    Merhaba benim bankaya kredi borcum var zor durumdayım oğlum var 2sinifa başladı hiç bişeyi yok yardim edermisin

    Yanıtla
  • matti durum zayıf para yardımı talep ediyurum

    Yanıtla
  • 4cocuk annesiyim hanede çalışan bikişi yardim destek talep ediyurum

    Yanıtla
  • Sevim

    4 çocuk annesiyim hanede çalışan birkişi yardım destek parası talep ediyurum

    Yanıtla
  • Suzan

    Boşanma sürecindeyim 1 yaşında kızım var çalışmıyorum nafakamida ödemiyor erzak yardımı ile kıyafet yardımı para yardımı istiyorum ailemle sığındım lütfen yardım eder misiniz

    Yanıtla
  • Gökhan atik

    Kimsem yok babam yok annem yok devletimizden matdi yardim iztiyorum bu koskoca dünyada kimsem Yok

    Yanıtla
  • Medine tavze

    Yeni evliyiz borcumuz var kirada oturuyoruz yardıma muhtaç olduğu için baş vurmak istedim kiredi burcunuz var aldığımız aylık bize yetmiyor

    Yanıtla
  • Saadet Özbay

    0530 933 67 56 bu benim numaram ben Saadet Özbay

    Yanıtla
  • Adet Özbay

    Ben Saadet Özbay üç çocuğum var eşimden ayrıyım en küçük kızım engelli çalışamıyorum bakım maaşı ile geçiniyorum bir gelirim yok sosyal güvencem yok kiramı ödemekte zorlanıyorum ev sahibi beni çıkartıyor ne yapacağımı bilmiyorum bugün yarın beni kapının önüne koyar diye düşünüyorum çünkü sürekli sıkıştırıyor beni ve çocuklarımla mağdur kalacağım lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim zor durumdayım ev bulamıyorum bulduğum evlerde yüksek fiyatları ödeyemediğini söylüyorum ev sahibine ama anlamıyorlar bizi ilgilendirmez diyorlar Bir an önce çıkın elinden diyorlar ve ben ne yapacağımı bilmiyorum çocuğumla çok zor durumda kaldım lütfen bana yardımcı olun

    Yanıtla
  • Döndü

    Üç çocuklarıma para desteği istiyorum odun yardım istiyorum bez yardımı istiyorum çocuklar elbise yardımı istiyorum

    Yanıtla
  • [email protected] eşimden ayrılmak üzereyim ailemin yanındayım çocuklarımla birlikte ben Giresun’da cocuklarimi okula sorla götürüp getiriyorum gendim boprek hastasıyım epelesiyle rahatsızlımda var ailemin yanında sığıntı gibiyim ailemin bana çocuklarıma bir yardımı olmuyor sizlerden Allah rızası için yardım istiyorum

    Yanıtla
  • Sabika

    Benim ihtiyacım var kiradayım eşim çalışmıyor

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir