27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

36 Ay Taksitle Kaban ve Mont Kredisi Veren Bankalar 2024

Giyim sektöründeki fiyat artışları sebebiyle alışveriş yapmak isteyen kişiler bir hayli zorlanıyor. Alışveriş kolaylığı sağlamak için bankalar harekete geçti ve müşterilerine kaban, mont ve bot için kredi vermeye başladı. 36 ay taksitle mont kredisi nasıl alınır 2023 – 2024, hangi bankalar mont kredisi veriyor detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Kış aylarının gelmesiyle vatandaşların mont, bot gibi giyim ihtiyaçlarını karşılaması gerekiyor fakat, artan maliyetler ve fiyatlar sebebiyle mont ve kaban fiyatları el yakmaya başladı. Giyim sektöründeki bu artış kredi bankalarını harekete geçirdi.

Özel bankalar uygun faizler ile vatandaşlara mont kredisi vermeye başladı. Bankalar müşterilerine 5.000 TL’ye kadar kredi çekme imkanı tanıyor. Alışveriş Kredisi olarak verilen bu krediler ile kişiler giyim ihtiyaçlarını kolayca karşılıyor. Kolay ödeme seçenekleriyle de 36 aya varan vadelerle geri ödüyor.

Mont Kredisi Veren Bankalar

FİBABANKA – Mevcut Fibabanka müşterileri ve Fibabanka ile ilk kez çalışacak müşteriler yararlanabilir.

INGBANK – Mevcut ING müşterileri ve ING ile ilk kez çalışacak yeni müşteriler yararlanabilir.

AKBANK – Mevcut Akbank müşterileri yararlanabilir.

DENİZBANK – Mevcut Denizbank müşterileri ve Denizbank ile ilk kez çalıaşcak müşteriler yararlanabilir.

GARANTİ BBVA – Mevcut Garanti BBVA müşterileri yararlanabilir.

YAPIKREDİ – Mevcut Yapı Kredi müşterileri yararlanabilir.

Mont Kredisi Nasıl Alınır?

Bankalardan Mont kredisi almak isteyen vatandaşlar, Alışveriş Kredisine başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru yapmak için ilgiyi bankaya giderek veya Hepsiburada ve Trendyol gibi alışveriş sitelerinden aldıkları ürünü satın alırken krediden faydalanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir