26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Aralık 2023

Üsküdar Belediyesi İstanbulkart (Akbil) Desteği Başvuru Formu 2024

İstanbul Üsküdar Belediyesi yıl boyunca öğrencilerin istanbulkart abonman ücretlerini ödeyecek. Üsküdar Belediyesi AKBİL desteği başvuru nasıl yapılır 2024, üniversite ulaşım yardımı nasıl alınır, Hilmi Türkmen İstanbulkart açıklaması detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Üsküdar Belediyesi üniversite öğrencilerinin ulaşım giderlerini üstlenecek. İstanbulkart kullanan öğrencilerin masrafları karşılanacak.

Üsküdar Belediye başkanı Hilmi Türkmen, ulaşım müjdesini twitter adresi üzerinden duyurdu. İstanbul’da üniversite okuyan tüm öğrencilerin İstanbul kart (akbil) ücretleri belediye tarafından karşılanacak. Üsküdar Belediyesi ulaşım masraflarını öğrencilerin IBAN numarasına yatıracak. Akbil desteği eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek.

Üsküdar Belediyesi İstanbulkart Desteği Şartları

Üsküdar Belediyesi tarafından verilecek İstanbulkart abonman desteği almak isteyen öğrencilerin, ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olması, İstanbul’daki herhangi bir üniversitede örgün ve aktif olarak okuyor olması, lisans veya ön lisans öğrencisi olması ve bir IBAN numarasına sahip olması gerekmektedir.

Üsküdar Belediyesi İstanbulkart Abonman Desteği Başvurusu

İstanbulkart (Akbil) Abonman desteği almak isteyen üniversite öğrencileri, aşağıdaki linke tıkladıktan sonra, gerekli yerleri doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak başvurularını yapabilirler. Başvuru sırasında sizde ikametgah belgesi, öğrenci belgesi ve IBAN numarası da istenmektedir.

https://www.uskudar.bel.tr/tr/main/istanbulkart


Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir