27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024

3D Yayınları Türkiye Geneli Deneme Başvuru 2024

3D Yayınları Türkiye geneli deneme sınavlarına başvurular başladı. 3D yayınları deneme başvuru nasıl yapılır 2024, başvuru şartları nelerdir, başvuru merkezleri nerede, 3D deneme takvimi, TYT – AYT deneme sonuçları sorgulama, cevap anahtarı detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

3D Yayınları Türkiye Geneli Deneme sınavı başvurular başladı. TYT ve AYT sınavlarında kendi denemek isteyen öğrenciler sınavlara katılabilecek.

Basılı yayın ve dijital mecralarda üniversiteye ve liseye giriş sınavına hazırlanan öğrencilere yardımcı kaynaklar hazırlayan 3D yayınları öğrencilerin kendilerini test etmeleri ve eksiklerini görmeleri amacıyla eğitim öğretim yılının belirli dönemlerinde deneme sınavları düzenliyor. Bu deneme sınavları Türkiye Geneli gerçekleşiyor ve büyük YKS ve LGS sınavı öncesi öğrenciler prova yapmış oluyor. Sınavdaki tüm sorular daha sonra yayınevi tarafından videolu olarak çözülüyor ve bu sayede öğrenciler eksiklerini giderebiliyor. Sınava katılacak adayların sınavlara katılmak için başvuru yapması gerekiyor.

3D Yayınları Türkiye Geneli Deneme Takvimi

3D Yayınları Deneme Takvimi – YKS 2024

Deneme Sınavı 4 TYT – AYT – 26 Nisan 2024

3D Yayınları Deneme Takvimi – LGS 2024

LGS Deneme Sınavı 5 Genel – 26 Nisan 204

3D Yayınları Türkiye Geneli Deneme Sınavı Başvuru Nasıl Yapılır

3D Yayınları tarafından 2024 Eğitim Öğretim dönemi boyunca gerçekleşecek YKS ve LGS deneme sınavlarına başvurular Sınav Merkezleri üzerinden alınacak. Başvurular şu şekilde gerçekleşecek.

  1. Deneme sınavını okulunuzun uygulaması halinde kendi okulunuzda katılabilirsiniz. Başvuru yapmak için okulunuzdaki öğretmeninize veya kurum yetkilisine sorabilirsiniz.
  2. Okulunuz sınavı uygulamıyorsa, https://3dyayinlari.com/sinav-merkezleri linkine tıklayarak size en yakın okulu öğrenebilir ve iletişime geçerek başvuru yapabilirsiniz.
  3. Yaşadığınız ilde sınav merkezi bulunmuyorsa, ilinizde çalışmalar devam ediyor demektir. Siteyi daha sonra tekrar ziyaret ederek ilinizde bir kurumla anlaşma sağlanıp sağlanmadığını öğrenebilirsiniz.

3D Yayınları Deneme Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

3D Yayınları tarafından gerçekleştirilen sınavların sonuçlarını internet üzerinden sorgulama yaparak öğrenebilirsiniz. Deneme sınavınızın sonucunu https://3dsonuc.com/?pg=ogrgiris linkine tıklayın ve istenen bilgileri girdikten sonra GİRİŞ butonu üzerinden öğrenebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir