27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Adana Yüreğir Belediyesi Gıda Yardımı Başvuru Formu 2024

Adana Yüreğir Belediyesi dar gelirli vatandaşlara gıda desteğinde bulunuyor. Yüreğir Belediyesi gıda yardımı sorgulama 2024, gıda kolisi başvuru şartları, başvuru formu nasıl doldurulur? detayları Ege Etkinlik.com da bulabilirsiniz.

Adana Yüreğir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların faydalanması için gıda yardımı başvuru formu açıldı.

Adana Yüreğir ilçesinde yaşayan vatandaşlar gıda kolisi almak için başvuruların internet üzerinden yapabilecek. Yüreğir Belediyesi tarafından açılan formu dolduran vatandaşlar gıda desteği alacak. Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam eden Yüreğir Belediyesi ilçe genelinde yardımlarına devam ediyor. Başvurusu kabul edilen ailelerin yardımları adreslerine kadar ulaştırılıyor.

Yüreğir Belediyesi Gıda Yardımından Kimler Faydalanabilir?

Adana Yüreğir Belediyesi tarafından verilen gıda kolisinden sadece Yüreğir ilçesinde yaşayan vatandaşlar faydalanabilir. Gıda kolisi yardımı aile bazında yapılacaktır. Yardımdan sosyal yardım kriterlerine uygun hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar faydalanacak. Başvuru yapacak kişinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.

Yüreğir Belediyesi Gıda Kolisi İçindekiler

Yüreğir Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından hazırladığı gıda kolilerinde 14 çeşit farklı ürün bulunmaktadır. Gıda kolilerinde bakliyattan makarnaya, çay ve şekerden sıvı yağa kadar bir mutfağın ihtiyacı olan bir çok malzeme bulunmaktadır.

Yüreğir Belediyesi Gıda Yardımı Başvuru Formu

Adana Yüreğir Belediyesi tarafından verilecek gıda kolisi yardımına başvuru yapmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler, https://www.yuregir.bel.tr/GidaKolisiBasvurusu.html adresine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir. Başvurunuzun onaylanması için formu doğru ve eksiksiz olarak doldurunuz ve GÖNDER butonuna tıklayarak başvurunuzu tamamlayınız.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir