26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Gelinim Mutfakta Başvuru Telefonu ve Başvuru Formu 2024

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışma programı yeni sezona bomba gibi geliyor. Gelinim Mutfakta başvuru formu 2024, whatsapp Başvuru telefonu, Nursel Ergin sunucusu kimdir, yarışmacıları detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kanal D ekranlarının fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni sezona başlıyor.

Gelinim Mutfakta yeni yarışmacıları ile 6.sezonu ile ekranlara geliyor. Bu sezonda yarışma heyacanını seyirciye aktarmayı amaçlayan yarışma yine çok kazandırmaya devam edecek. Yarışmada gün birincisine çeyrek altın, haftanın birincisine 10 altın bilezik veriliyor. Gelinim mutfakta programı hafta içi her gün saat 13.00’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Yarışmacılar gelin ve kaynanalarından oluşuyor. Gelinler günün yemeğini yapıyor ve kayınvalideler yemeklerin tadına bakarak puanlıyor. Puanlarken hangi yemek, hangi gelinin kimse bilmiyor. Dolayısıyla yarışmada elenmekte birinci olmakta kaynanalardan geçiyor.

Gelinim Mutfakta Kimler Katılabilir?

Gündüz kuşağına renk katan, hem eğlendiren hem de kazandıran Gelinim Mutfakta yarışma programına sadece gelin ve kaynanalar katılabilir. Kendine ve yemeklerine güvenen herkes başvuru yapabilir.

Gelin Mutfakta Başvuru Telefonu

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışma programına başvurular Whatsapp üzerinden alınıyor. Yarışmaya katılmak isteyenler hem telefon üzerinden hem de telefon numarası üzerinden başvurusunu yapabiliyor. Başvurular BES Yapım tarafından alınmaktadır.

0539 570 37 07 telefon numarasına whatsapp üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Başvuru Formu

BES Yapım tarafından prodüksiyonu yapılan Gelinim Mutfakta yarışma programına internet üzerinden başvuru formu doldurarak katılabilirsiniz. https://www.gelinimmutfakta.net/ adresine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Başvuru yaparken verdiğiniz bilgilerin doğru ve eksiksiz olduğuna dikkat ediniz. Sadece başvurusu kabul edilen yarışmacılara geri dönüş yapılmaktadır.

Gelinim Mutfakta Sunucusu Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının sunuculuğu yapan kişi Nursel Ergin‘dir. Nursel Ergin 30 Temmuz 1980 Ankara doğumludur. 18 yaşına kadar yetiştirme yurdunda yaşayan Nursel Ergin adını Var mısın Yok musun yarışma programıyla adını duyurmuştur. Çeşitli projelerde görev alan Ergin çalışmalarını sunuculuk alanlarında sürdürmektedir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir