27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 14 Mart 2024

AFAD Gönüllü Başvuru İptali Nasıl Yapılır? 2024

AFAD gönüllü başvurusu yaptıktan sonra bazı sebeplerden dolayı iptal ettirmek isteyenlerde oluyor. AFAD başvuru iptali nasıl yapılır 2024, deprem gönüllülük üyelik iptal etme detaylarına ulaşabilirsiniz.

Afet ve Acil durumlara ilişkin tek yetkili kurum olan AFAD faaliyetlerde görev almak isteyen gönüllüleri kabul ediyor. E-devlet üzerinden yapılan gönüllü başvurusu sonrası iptal etmek isteyen vatandaşlarda bulunuyor.

İçişleri Bakanlığına bağlı olarak çalışan AFAD deprem, sel, yangın gibi afetlerde koordineli bir şekilde çalışmaların yürütülmesini sağlıyor. Bunun için gönüllü olarak çalışacak personele de ihtiyaç duyuluyor. AFAD bünyesinde dayanışma ve yardımlaşma amacıyla hiç bir maddi beklentisi olmadan 15 yaşından itibaren gönüllü olarak çalışmak isteyen vatandaşlar, bazı mücbir sebeplerden dolayı başvurusunu iptal etmek zorunda kalıyor.

E-devlet üzerinden başvurular çok kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bazı vatandaşlar farkında olmadan yanlışlıkla başvuru yapabiliyor. Bu yüzden e-devlet üzerinden başvurusunu iptal etmek istiyor ama e-devlette başvuru iptali bulunmuyor.

AFAD Gönüllü Başvuru İptali Nasıl Yapılır?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD gönüllüsü olmak için e-devlet üzerinden başvuru yaptıktan sonra iptal ettirmek isteyen kişiler için internet üzerinden dolduracağınız bir form bulunmasa da başvuru iptali yapmak için bu üç yolu deneyebilirsiniz.

1. Gönüllülük başvurusunu iptal ettirmek için AFAD yetkililerine mail atabilirsiniz. [email protected] mail adresine sebebiyle birlikte yazarak başvurunuzun iptalini isteyebilirsiniz.

2. Gönüllü başvuru iptali için 0 (312) 258 23 23 numaralı telefonu arayarak genel merkeze bilgi verebilirsiniz.

3. AFAD gönüllü iptali için sikayetvar.com üzerinden yazılan isteklere yetkililer çözüm getiriyor. Siz de bu siteye yazarak iptalini isteyebilirsiniz.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir