15 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 21 Ekim 2022

Akbank 10 Bin TL Faizsiz Kredi Başvurusu

Akbank müşterilerine faizsiz 10 bin tl kredi verecek. Akbank sistemde yaşanan sorunlar nedeniyle özür kredisi başvurusu almaya başladı. 0 faizli taksitli avans başvuru şartları ve 2022 kredi detaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

1948 yılında özel bir banka olarak kurulan Akbank, yeni müşteriler kazanmak ve mevcut müşterilerini tutmak için kampanyalar yayınlamaya devam ediyor. Akbank’ın yeni kampanyası olarak duyurduğu 10 bin TL faizsiz kredi başvurularının başladığını duyurdu.

Akbank’tan yeni kredi kartı alan müşteriler 10.000 TL’ye kadar 6 aya kadar taksitlendirdiği ödemelerine faiz ödemeyecek. Akbank’ın yeni duyurduğu kampanya özür kredisi olarak yorumlanıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, 30 Kasım 2022 tarihine kadar Akbank kredi kartı sahibi olması ve 31 Aralık 2022 tarihine kadar da taksitli avans harcaması yaptığı takdirde bu kampanyadan faydalanabilecek.

Akbank 10 Bin TL Faizsiz Kredi Başvurusu

Akbank 10.000 TL faizsiz kredi veya taksitli avans kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, Akbank Mobil uygulamasını cep telefonuna indirdikten sonra, Akbank mobil müşterisi olmak istiyorum butonuna tıklayarak aşamaları tamamla ve en son görüntülü konuşma ile başvurunu tamamla. Ardından kredi kartın adresine gelecek ve 10 bin TL faizsiz kredi fırsatından yararlanabileceksiniz.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir