27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Aksaray Belediyesi Yardım Kolisi Nasıl Alınır? Başvuru Formu 2024

Aksaray Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolisi dağıtacak. Aksaray Belediyesi gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir, Ramazan erzak yardımı nasıl alınır 2024, Aksaray Sosyal yardım işleri müdürlüğü telefon numarası nedir? detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Aksaray Belediyesi dar gelirli vatandaşlara yardım kolisi dağıtımını 2024 yılında da sürdürecek.

Aksaray Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Sosyal yardım almaya uygun ailelerin tüm ihtiyaçlarına karşılamaya devam eden belediye 15.000 aileye gıda yardımı kolisi dağıtacak. Mübarek Ramazan ayı ve yılın çeşitli dönemlerinde gıda yardımı yapan Aksaray Belediyesi bunun yanında nakdi yardım, süt yardımı, doğum yapan annelere yardım ve depremzedelere desteğini devam ettiriyor.

Aksaray Belediyesi Gıda Yardımından Kimler Faydalanabilir?

Aksaray Belediyesi tarafından verilecek gıda yardımına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, Aksaray ili sınırlarında ikameti bulunması gerekmektedir. Farklı şehirde ikameti bulunup Aksaray da oturan vatandaşlar bu yardımdan faydalanamayacaktır. Başvuru yapmak isteyen kişinin 18 yaşından büyük olması ve ailenin sosyal yardım şartlarına uygun olması beklenmektedir.

İlginizi Çekebilir: Aksaray LC Waikiki Fabrikası İş Başvurusu

Aksaray Belediyesi Yardım Kolisi Başvurusu

Aksaray Belediyesi tarafından verilecek yardım kolisine başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, e-belediye sistemi üzerinden taleplerini Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne iletebilecek. Gıda yardımı başvurusu yapmak için https://ebelediye.aksaray.bel.tr/BilgiEdinme/Basvuru/Sahis linkine tıklayarak form üzerinden tüm boşlukları doldurun ve TALEP bölümünden yardım kolisi almak istediğinizi yazabilirsiniz.

Aksaray Belediyesi Kültür Ve Sosyal İsler Müdürlüğüne bizzat giderek gıda yardımı başvurusu yapabilirsiniz.

Adres: Dere Mah, 652. Sk. 40A Aksaray Merkez

Aksaray Belediyesi Ramazan Kolisi Veriyor mu?

Aksaray Belediyesi özellikle Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara binlerce yardım kolisi ulaştırıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların Ramazanda mutfak ihtiyacını karşılıyor ve iftar sofralarını boş bırakmıyor. Ramazan ayı öncesi yardım başvurusu yaparak Ramazan Kolisi alabilirsiniz.

Aksaray Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Aksaray Belediyesi tarafından dağıtımı yapılacak gıda kolilerine başvuru yapan vatandaşlar, başvurunun ne zaman sonuçlanacağını merak ediyor. Aksaray Belediyesi başvuruları titizlikle inceliyor ve sosyal yardım almaya uygun aileleri belirliyor. Bu dönemlerde adresinize kadar gıda kolisini getirecektir. İhtiyacı olan ailelere anında ve yılın belirli dönemlerinde yardım kolilerini ulaştırıyor.

Alışveriş Kartı veren belediyeleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir