27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 24 Aralık 2023

Sarıyer Belediyesi Halk Kart Başvurusu – Hangi Marketlerde Geçerli? 2024

İstanbul Sarıyer Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelerin anlaşmalı marketlerde kullanabilmesi için halk kart dağıtacağını açıkladı. Sarıyer Belediyesi Halk Kart başvurusu nasıl yapılır 2024, halk kart hangi marketlerde geçerli, Ramazan yardım kartı bakiye sorgulama nasıl yapılır, 600 TL yardım başvurusu detaylarına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sarıyer Belediyesi vatandaşlara alışveriş yapabilmelerini sağlayan halk kart vereceğini duyurdu.

Sarıyer ilçesinde yaşayan vatandaşlar halk kart sayesinde başta gıda olmak üzere giyim ve temizlik ürünlerine kolayca ulaşabilecek. Sarıyer Belediyesi 2024 yılında vatandaşlara 7.000 adet halk kart dağıtacak. Halk kartların içerisinde 600 TL olacağı bilgisi verildi. Vatandaşlar kartın içerisinde yüklü olan parayı anlaşmalı marketlerden istedikleri gibi harcayabilecek. Ramazan ayı öncesinde yapılan başvuruları değerlendirecek olan belediye uygun görülen ailelere yardım kartını teslim edecek.

Sarıyer Halk Kart Kimlere Verilir?

Sarıyer Belediyesi tarafından çıkartılan halk kartlar ihtiyaç sahibi vatandaşların alışveriş yapabilmeleri için verilecek. Sarıyer ilçesinde oturan vatandaşlar yararlanacak. Vatandaşlardan ikamet şartı aranacak. Halk kart aile bazında dağıtılacak. Her aileden bir kişi kartı alabilecek. Halk kartı almaya hak kazanan kişi teslim noktasına gelerek kartını alabilecek. Halk kart sadece anlaşmalı marketlerde geçerli olacak. Sosyal yardım şartlarına uygun her aile yardım kartı alabilecek.

Sarıyer Belediyesi Halk Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Sarıyer Belediyesi tarafından verilecek halk kart 2024 yılında başvuru yapan vatandaşlara verilecek. Halk kart başvurusu yapmak isteyen aileler, belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne giderek veya https://sariyer.bel.tr/iletisim linkine tıklayarak yapabilecek.

Alışveriş Kartı Veren Belediyelerin listesini görmek için buraya tıklayın.

Sarıyer Belediyesi Halk Kart Hangi Marketlerde Geçerli?

Sarıyer Belediyesi Halk Kartlar ilçede bulunan marketlerde ve mağazalarda geçerli olacak. Gıda, Giyim ve temizlik malzemesi alışverişi için kullanılacak Halk kartının nerelerde geçerli olduğunu öğrenmek isteyenler, kart teslimi sırasında görevliden öğrenebilecek. Güncel liste görevli tarafından ihtiyaç sahibi aileye verilecek. Verilen listedeki marketlerden aile alışverişini yapabilecek.

Sarıyer Belediyesi Halk Kart Bakiye Sorgulama

Sarıyer Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara Ramazan ayı öncesi verilecek halk yardım kartından ne kadar para kaldığını sorgulama yapmak isteyenler market alışverişi yaptıktan sonra kasiyer yardımıyla kartında ne kadar kaldığını öğrenebilecek.

İnternet üzerinden Bakiye sorgulama online sorgulama için belediyenin şu an için herhangi bir çalışması bulunmamaktadır.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir