27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Nisan 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ped Desteği Başvurusu 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ped dağıtımı yapacağını duyurdu. Ankara Kadın Dayanışma Merkezi ücretsiz ped yardımı nasıl alınır 2024, Mansur Yavaş hijyenik ped desteği başvuru şartları detaylarına ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara hijyenik ped desteği verecek. Ankaralı tüm kadınlar bu yardımdan faydalanabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından 2020 yılında başlattığı ped desteği kapsamı genişletildi. Sosyal ekonomik durumu kötü olmayan vatandaşlara verilen ped yardımı artık isteyen tüm vatandaşlara verilecek. Ülkemizde 10 kadından 1’i hijyenik ped’e ulaşamamaktadır. Son aylarda gerçekleşen fiyat artışları da bu zorluğu daha da arttırmıştır. Ankara Büyükşehir de il genelinde hijyenik ped dağıtımına başladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ped Desteği Nasıl Alınır

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek ped desteğinden faydalanmak isteyen tüm kadınlar, belediyeye bağlı Kadın Dayanışma Merkezine giderek ücretsiz hijyenik ped yardımından faydalanabilir. Hijyenik ped dağıtımı ayda bir kez yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Dayanışma Merkezi

Adres: Gençlik Parkı Gar Kapısı Girişi No: 33


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Instagram Başvuru Hesabı
https://instagram.com/basvuruprofesoru

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir