26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023

LC Waikiki İnfluencer Başvuru Formu 2024

LC Waikiki influencer olmak isteyen bireysel hesabı olan gençlere kapılarını açıyor. Başvuru yapan gençler influencer olarak paylaşım yapıyor ve yaptığı paylaşımlar ile kombin harcamalarına para vermiyor. LCW influencer başvuru formu 2023 – 2024, LC Waikiki instagram işbirliği anlaşması, Affiliate detaylarını bulabilirsiniz.

Giyim sektörünün bilinen markası LC Waikiki, influencer olmak isteyen kişilerin başvurularını bekliyor. Siz de başvuru yaparak hem para kazanın, hem de alıp paylaşacağınız kombine para vermeyin.

LCW BİZİM INFLUENCER’IMIZ SENSİN mottosuyla yeni instagram bireysel kullanıcıları davet ediyor. Her yıl moda değişiyor ve giyim sektörü de sosyal medyanın gücünü en çok kullanan sektörlerdendir. Belirli takipçi sayısı olan kişiler giydikleri elbise, mont, pantolon gibi giysileri takipçilerine tanıtıyor ve bir link vererek takipçilerinin de bu ürüne kolayca ulaşmasını sağlıyor. Takipçileri bu ürünü satın aldığında influencer olarak adlandırdığımız kişiler para kazanıyor. Ülkemizde bu yolla bir çok kişi geçimini sağlamaktadır.

LC Waikiki de belirli instagram takipçisi olan bireysel hesapların paylaşım yapmasını istiyor. Siz de bir influencer olmak ve para kazanmak istiyorsanız, hiç bir reklam ajansına kayıt olmadan ve komisyon ödemeden kazanç elde edebilirsiniz.

LC Waikiki influencer nasıl olunur, başvuru koşulları

  • Kombin ve günlük hayat paylaşımı yapan 500 takipçi ve üzeri bireysel hesaplar başvurabilir.
  • Takipçi ve etkileşimlerinizin (beğeni, yorum, izlenme vs.) organik olmayan yollarla edinilmemesi, tamamen organik olması gerekiyor.
  • Formu doldurarak kullanıcı sözleşmesini, kişisel verilerin korunması koşullarını okumuş ve kabul etmiş olursunuz.

LCW İnfluencer Başvuru Formu

LC Waikiki ile işbirliği yaparak influencer olmak isteyen sosyal medya kullanıcıları aşağıdaki linke tıklayarak online başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

https://share.hsforms.com/1W4TMVIcbS4We_PnprZs9pA3sv8f

LCW influncer olmak için Sıkça Sorular Sorular

Sıkça Sorulan Sorular

1)Paylaşımlarıma hangi mecralarda yer verebilirim?
İnstagram, Youtube, Facebook, Tik Tok, Twitch, Telegram ve Twitter hesaplarında paylaşımlarına ve LC Waikiki linklerine yer verebilirsin.

2) Paylaşımlarımda yer vereceğim linkleri kim hazırlayacak?
Linklerinizi programımıza başvurunuz sırasında telefonuna indirdiğiniz Influio uygulamasından kendiniz oluşturabilirsiniz. Lc Waikiki’den paylaşmak istediğiniz linklerinizi İnfluio uygulamasından dönüştererek, linklerinizin performansını takip edebilirsiniz. Başvurunuzun onaylanmasının ardından daha detaylı bilgi sağlanacaktır.

3) Paylaşımlarda yer vereceğim ürünleri kendim seçebilir miyim?
Paylaşımlarınızın özgün olması ve seçimleriniz sizin içerik yönetiminizle ilgilidir. Dilediğiniz LCW ürününe sosyal medya hesaplarınızda yer verebilirsiniz.

4)Linklerimin performansını nasıl takip ederim?
Influio uygulamanızdan linkleriniz üzerinden oluşan tıklama, satış gibi tüm performans rakamlarını takip edebilirsiniz.

5)Paylaşım yapmadan önce içeriklerimin onaylanması gerekiyor mu?
İçeriklerinizin sorumluluğu tamamen size aittir, topluluk kurallarına uyumlu olmak koşuluyla takipçilerinizin seveceği içerikleri oluşturarak onaya sunmaksızın paylaşım yapabilirsiniz.

6)Linklerimden nasıl kazanç sağlarım?
Linkleriniz üzerinden satış oluştukça, yapılan satışın belirli oranında LCW tarafından hediye çeki düzenlenir.

7)Hediye çekleri tüm influencerlar için aynı mıdır?
Hediye çeki kazancınız performansınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

8)Onay gelmeden paylaşıma başlayabilir miyim?
Hayır, linklerinizin oluşması için başvurunuzun onaylanması gerekmektedir. Başvurunuzun onaylanmasının ardından dilediğiniz ürünü içeriğinizi oluşturarak paylaşabilirsiniz. 

9)Hediye çekini nasıl ve ne zaman alabilirim?
Her ayın sonunda satışlarınızın Lc Waikiki tarafından kontrol edilmesinin ardından hediye çekleriniz yine LCW tarafından hazırlanarak size Influio aracılığıyla teslim edilecektir. (Örneğin, Eylül ayında yaptığınız satışlar 15-20 Ekim tarihleri arasında kontrol edilir, hediye çekleriniz 25-30 Ekim tarihleri arasında hazırlanır ve size iletilir.)

10)Influio uygulamasının bu program ile ilgisi nedir?
LCW Bizim influencer’ımız Sensin Programı’
nın influencer çalışmalarının düzenleyici ve link üreticisi İnfluio platformudur. Linklerinizi güvenle İnfluio uygulamasından oluşturabilir, sorularınızı İnfluio’ya iletebilirsiniz.

11)İnfluio’dan başka markaların da linklerini oluşturabilir miyim?
Influio’daki anlaşmalı diğer markaların çalışmaları bu programın tamamen kapsamı dışıdır. Influio’nun size onayladığı tüm çalışmalara katılım gösterebilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

One thought on “LC Waikiki İnfluencer Başvuru Formu 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir