27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024

BİM Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Marketler zinciri markası BİM part time çalışma arkadaşları istihdam edecek. Bim Part-time başvuru nasıl yapılır 2024, maaş ne kadar?, yarı zamanlı yaş sınırı, çalışma saatleri, Bim iş ilanları detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Gıda ürünleri market zinciri BİM part time çalışmak isteyen kişilere kapılarını açıyor.

BİM Part Time çalışma imkanı öğrenciler ve sadece yarım gün çalışmak isteyen kişileri heyecanlandırıyor. Türkiye’de 10 binden fazla mağazası bulunan Bim bir günde Sabah ve akşam olmak üzere 2 vardiya çalışmaktadır.

BİM Part Time Çalışma Saatleri

BİM Marketleri her gün 09.00 ile 21.00 arası alışveriş imkanı sunmaktadır. Günde 12 saat boyunca açık kalmaktadır. Bu süre zarfında her gün iki vardiya çalışmaktadır. Bu vardiyalar altı saatte bir dönmektedir. Yarı Zamanlı olarak Sabah vardiyası 08.30 ile 15.00 saatleri arasında çalışırken, akşam vardiyası da 15.00 ile 21.30 olarak çalışmaktadır.

BİM Eskişehir Fabrikası iş başvurusu detayları için buraya tıklayın.

BİM Part Time Maaş Ne Kadar?

BİM Marketlerinde part time çalışmak isteyen kişiler çalıştığı saat kadar ücret almaktadır. Haftada en fazla 30 saat çalışma imkanınız bulunmaktadır. Ayda 120 saat çalıştığınızda 8.000 ile 9.000 TL gibi bir parayı cebinize koyabilirsiniz.

BİM Part Time Yaş Sınırı Kaç?

BİM marketlerinde part time çalışmak için 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Bim çalışanlarına sigorta yaptığı için 18 yaşından büyük kişilerin çalışmasına izin vermektedir.

BİM Part Time İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

BİM part time iş başvurusu yapmak isteyen kişiler için internet üzerinden ve yüz yüze başvuru imkanı bulunmaktadır. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyen kişiler, https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx linkine tıklayarak Hızlı İş Başvuru Formunu doldurabilir.

Yüz yüze başvuru yapmak her zaman daha iyidir. Bu yüzden en yakın BİM mağazasına giderek iş başvuru formu doldurabilirsiniz. Bölge müdürü en yakınınızdaki BİM markette pozisyon açığı olduğunda sizinle iletişime geçecektir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir