26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024

BİM Bisküvi Fabrikası Eskişehir İş Başvurusu 2024

Türkiye’nin önde gelen perakende zincirlerinden biri olarak hizmet veren BİM, Eskişehir’de Şekerleme ve Bisküvi fabrikası kuracak. BİM bisküvi fabrikası iş başvurusu nasıl yapılır 2024, ne zaman açılacak, başvuru sonuçları detaylarını sitemizden inceleyebilirsiniz.

Türkiye genelinde yaygın mağaza ağıyla tanınan bir perakende devi olan BİM, kendi üretim tesisini açıyor. BİM Şekerleme ve Bisküvi Fabrikası, Eskişehir Organize Sanayisinde üretim merkezi olacak.

Türkiye’de geniş bir müşteri kitlesine hitap eden BİM maliyetleri düşürmek ve kaliteli ürünler çıkarmak için kendi fabrikasını açacağını açıkladı. Bisküvi ve şekerlemeler üzerine açılacak fabrikaya personel alımı yapılacak. Fabrika kalite ürünleriyle ön plana çıkacak ve sürekli olarak genişleyen bir üretim merkezi olarak faaliyet gösterecek.

BİM Bisküvi Fabrikası nerede?

BİM Şekerleme ve Bisküvi Fabrikası, Eskişehir ilinde kurulacaktır. Stratejik konumuyla dikkat çeken Bisküvi Fabrikası İmişehir Organize Sanayisinde üretime başlayacak. Geleneksel lezzetlerin modern üretim teknikleriyle birleşecek üretimler marketlerdeki raflarda yerini alacak.

BİM Bisküvi Fabrikası İş İlanları

BİM Şekerleme ve Bisküvi Fabrikası, sürekli olarak iş gücünü artırmak ve kalifiyeli personel kazanmak amacıyla iş ilanları yayımlamaktadır. Fabrikada çeşitli pozisyonlarda çalışma fırsatları bulunmaktadır. Mavi Yaka ve Beyaz Yaka olarak personel alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

  • Üretim/İmalat Elemanı
  • Kaliteci
  • Gıda Mühendisi
  • Temizlik Personeli
  • Güvenlik Görevlisi
  • Kantar Memuru
  • Sevkiyat Sorumlusu
  • Lojistik

BİM, sürekli büyüyen bir yapıya sahip olduğundan iş gücüne olan ihtiyacı da artmaktadır. Eğer siz de bu dinamik sektörde kariyer yapmak istiyorsanız, BİM iş başvurusu sürecine dahil olabilirsiniz. İş ilanları, yeteneklerinize ve ilgi alanlarınıza uygun fırsatlar sunarak sizi bekliyor.

BİM Bisküvi Fabrikası İş Başvuru Şartları

BİM “Mavi Yaka” pozisyonlarda değerlendirilmek üzere personel alımı yapılacak. BİM iş başvurusu şartları pozisyon tipine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

  • En az lise mezunu
  • Vardiyalı çalışabilecek
  • Tercihen daha önce üretim tecrübesi olan
  • Eskişehir’de ikamet eden/edebilecek

BİM Market Part Time iş başvurusu detayları için buraya tıklayın.

BİM Bisküvi Fabrikası İş Başvuru Formu

Eskişehir’de bulunan önemli bir üretim merkezi olarak faaliyet gösterecek BİM Bisküvi Fabrikası iş başvurusu kariyer sitesi ve web sitesi üzerinden alınacak.

Mavi Yaka Genel Başvuru: https://www.kariyer.net/is-ilani/bim-birlesik-magazalar-a-s-genel-basvuru-mavi-yaka-3407671

BİM İş Başvuru Formu: https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx

BİM Bisküvi Fabrikası İş Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

BİM, iş başvurularını titizlikle değerlendiren bir şirkettir. İş başvurularının sonuçlanma süresi başvuru şekline ve yoğunluğuna göre değişmektedir. Başvuru sonuçları, genellikle başvuru yapıldıktan sonra birkaç hafta içerisinde adaylara bildirilir. Geri dönüşler personel ihtiyacına göre de değişkenlik göstermektedir. Uygun pozisyon oluşması halinde değerlendirmeye alınacak ve geri dönüş yapılacaktır.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

4/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir