26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2024

Borusan Holding 200 Adet Bilgisayar Desteği Başvurusu

Borusan Holding, Askıda Eğitim Var projesi kapsamında 200 adet bilgisayar desteği vereceğini açıkladı. Borusan Kocabıyık Vakfı Bilgisayar yardımı başvurusu, Depremzedelere notebook, laptop, bilgisayar tablet başvuru şartları, üniversite öğrencilerine laptop detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Borusan Holding, üniversite öğrencilerine uzaktan eğitimi süreçlerine destek olabilmek adına bilgisayar desteği vereceğini açıkladı.

Askıdanevar.com işbirliğiyle Borusan Kocabıyık Vakfı, 200 adet laptop bilgisayarı ücretsiz olarak hediye edecek. Askıda Eğitim Var projesi kapsamında uzaktan eğitimine devam eden üniversite öğrencileri bilgisayarını alabilecek. Başvurular online olarak yapılacak.

Askıda Eğitim Var Projesi nedir?

Askıda Eğitim Var projesi, uzaktan eğitim sürecinde eğitimlere katılamayan öğrenciler için fon toplayan bir projedir. Hayırseverler tarafından bağışlanan bilgisayar, tablet, kırtasiye yardımı ve diğer eğitim materyalleri Askıda Ne Var gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmaktadır.

Borusan Holding Bilgisayar Desteği Başvuru Şartları

Borusan Grubu tarafından verilecek bilgisayar desteğinden faydalanmak için üniversite öğrencisi olmanız gerekmektedir. Türkiye’deki herhangi bir okulda okuyorsanız, 18-24 yaş aralığındaysanız ve aile yakınınız depremden etkilenen bölgede yaşıyorsa projeye başvuru yapabilirsiniz.

Borusan Holding Bilgisayar Desteği Başvuru Nasıl Yapılır?

200 adet bilgisayar Borusan Holding ve Askıda Ne Var iş birliğiyle alınacak başvurular sonrası teslim edilecek. Ücretsiz bilgisayar yardımı almak için https://tr.surveymonkey.com/r/askidaegitimvar-basvuru adresine tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

Borusan Holding Bilgisayar Desteği Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Borusan Holding tarafından hediye edilecek bilgisayar desteğine başvurular bittikten sonra, gelen başvuruları Askıda Ne Var ekibi inceleyecek ve en kısa zamanda ihtiyacı olan öğrenciler belirlenerek bilgisayarları teslim edilecek.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

4.4/5 - (5 votes)

7 thoughts on “Borusan Holding 200 Adet Bilgisayar Desteği Başvurusu

  • Osman

    Laptop başvurusu yapmıştım sonuçlandimi

    Yanıtla
  • Lütfen bana yardım olun bu sene LGS sınavına giriçem ders çalişmam lazım ders çalişıçak bilgisayar yok lütfen bana yardimçı olırmusunuz

    Yanıtla
  • Fahrettin efe boz

    Lütfen bana yardımcı olun derslerimi yapamiyorum😭😭😭

    Yanıtla
  • Ben ortaokul 6. Sınıf öğrenciyim bana bir bilgisayar gönderrirmisiniz.çok ihtiyacın var.

    Yanıtla
  • Deprem zedeyim eğitim için herhangi bir teknoloji aletim yok ders çalışamıyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir