26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

Boyner Now Kurye İş Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

Boyner yeni kurye hizmetini duyurdu. Boyner Now nedir, kurye başvuru şartları, iş ilanları, başvuru formu 2024, Boyner Moto kurye nasıl olunur, maaşları ne kadar detaylar burada.

Giyim Perakende şirketi Boyner NOW hizmetini duyurdu. Boyner Now da moto kurye olarak çalışmak isteyen kişiler iş başvurusu nasıl yapıldığını araştırmaya başladı.

Tekstil ürünleri satan Türk şirket Boyner, önce dene sonra öde mantığıyla Türkiye’de ilk defa hayata geçiriyor. Boyner NOW sistemi ile müşteriler beğendiklerinin ürünün iki farklı bedenini evlerine sipariş verecek. Kuryeler aracılığıyla 60 ila 90 dakika arasında evlerine kadar gelecek. Ürünü gelen müşteriler, alma zorunluluğu olmadan sipariş verdiği 2 farklı bedeni evinde deneyecek. Müşteri ürünü beğendiyse eve gelen kurye aracılığıyla ödemesini yaparak ürünü almış olacak.

Boyner’in 250’den fazla mağazası bulunuyor. İnternet sitesini de hesaba katarsak, bu hizmeti dolayısıyla tüm şubelerinde çalışacak kuryelere ihtiyaç duyuyor. Moto Kurye olarak çalışmak isteyen kişilere ise nasıl bir maaş vereceği merak konusudur.

Boyner NOW İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Boyner NOW ile Gör, Dene, Tamamsa Öde mantığıyla hayata geçirilen proje kapsamında Kurye başvurusu yapmak isteyen adaylar, aşağıdaki bağlantılar üzerinden iş ilanları kontrol edebilirsiniz.

İş İlanları

https://www.kariyer.net/firma-profil/boyner-grup-1102-1108

Genel Başvuru

http://boynergrupkariyer.com/

Genel başvuru linkine yoğunluk sebebiyle ara ara açılmamaktadır. Daha sonra tekrar deneyerek ulaşabilirsiniz.

Boyner de kurye olarak çalışmak isteyen kişiler, en yakın Boyner mağazasına giderek detaylı bilgi alabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Kanalına katılmak için tıklayın.

Youtube Kanalımıza katılmak için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir