27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023

Çankırı Belediyesi Hoşgeldin Bebek Başvuru 2024

Çankırı Belediyesi bebeklerin ilk hediyelerini ailelere ulaştırmaya devam ediyor. Çankırı Belediyesi hoşgeldin bebek başvuru yapılır 2024, Hoş geldin bebek yardımı nasıl alınır?, İsmail Hakkı Esen yardım başvurusu detaylarına EgeEtkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Çankırı Belediyesi Hoş Geldin Bebek uygulaması ailelerle buluşmaya devam ediyor.

Çankırı’da yeni doğan bebeklerin ilk hediyelerini Çankırı Belediye başkanı İsmail Hakkı Eren’in selamıyla vatandaşlara iletiliyor. Dört yıl önce başlatılan uygulamadan yüzlerce aile yararlandı. Bebeğin ihtiyacı olan malzemeler hediye olarak ailelere ulaştırılıyor. Hilal Bebek projesi kapsamında Hoş Geldin Küçük Hemşehrim sloganı ile hazırlanan bebek çantaları ailelerin adreslerine kadar götürülüyor ve anne baba tebrik ediliyor. Büyük sürpriz yaşayan aileler memnuniyetlerini dile getirmektedir.

Çankırı Belediyesi Hoşgeldin Bebek Paketi İçeriği

  • Kıyafet,
  • Anne çantası,
  • Biberon,
  • Emzik

Çankırı Belediyesi Hoş Geldin Bebek Başvuru Şartları

Çankırı Belediyesi tarafından verilen ailelere ücretsiz olarak verilen Hoşgeldin Bebek yardımından faydalanacak ailelerin Çankırı ilinde ikameti bulunması gerekiyor. Gelir kriteri aranmaksızın yeni doğum yapan tüm ailelere hediyeler ulaştırılıyor.

Çankırı Belediyesi Hoşgeldin Bebek Başvuru Nasıl Yapılır?

Çankırı Belediyesi’nin ailelere verdiği Hoşgeldin bebek hediyesinden almak isteyen aileler için bir başvuru bulunmuyor. Günlük olarak doğum hastanelerinden belediyeye doğum yapan annelerin bilgileri gönderiliyor. Alınan bilgiler doğrultusunda belediye ekipleri hediyeleri iletmek amacıyla yola çıkıyor ve hediyenizi evinize kadar getiriyor. Ayrıca doğum yaptıktan sonra siz de belediyeye haber verebilirsiniz. ALO 153 üzerinden veya 444 03 18 numaralı telefonu arayarak doğum yaptığınızı ve Hoş Geldin paketinden yararlanmak istediğinizi iletebilirsiniz.

Bebek yardımı yapan belediyeleri görmek için buraya tıklayın.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir