26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Sultangazi Belediyesi Uzay Evi Kayıt Rezervasyon Formu 2024

İstanbul Sultangazi Belediyesi Bilim Merkezindeki Uzay evinde ziyaretçilerini ağırlıyor. Sultangazi Belediyesi uzay evi ücretsiz mi? 2024, nasıl kayıt olunur?, Planetaryum nerede, rezervasyon ziyaretçi başvuru formu nasıl doldurulur detaylarına Egeetkinlik.com da bulabilirsiniz.

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından açılan Bilim Merkezinde bulunan Uzay evi ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor.

Küçükten büyüğe bir çok kişinin ilgisini çeken planetaryum, Avrupa yakasının en büyük uzay evi olarak dikkat çekiyor. Yılda 20 bin öğrencinin fizik ve astronomi eğitimi aldığı uzay evinde gerçekçi çok boyutlu ekranlarla ziyaretçilerine uzayın derinliklerine yolculuk yapma hissi fırsatı sunuyor. Uzay evine gelenler galaksilerden gezegenlerin oluşumuna, büyük patlamadan (Big Bang) yıldızların doğuşuna bir çok bilgiye gerçekçi ve eğlenceli görüntülerle ulaşıyor.

Sultangazi Belediyesi Planetaryum ücretsiz mi?

Sultangazi Belediyesi tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bilim ve Kültür Merkezinin çatı katına açılan Planetaryum ücretsizdir. Aynı anda 35 kişiyi ağırlayan uzay evini ücretsiz olarak gezebilir ve görevlilerden uzayla ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

Sultangazi Belediyesi Uzay Evi Kayıt Rezervasyon Formu

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından açılan Uzay evini gezmek isteyen kişiler rezervasyon yaptırması gerekiyor. Rezervasyon kayıtları internet üzerinden alınıyor. Rezervasyon yapmak için https://sultangazi.bilimmerkezi.online/etkinlik# linkine tıklayın ve bilgilerinizi girerek kayıt yaptırabilirsiniz.

İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapp Grubuhttps://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegramhttps://t.me/marmaraetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir