26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024

Faizsiz Kredi Veren Bankalar 2024: Sıfır Faizli Kredi Başvurusu

Maddi sıkıntılarla başa çıkmak için birçok kişi, faizsiz kredi seçeneklerini araştırıyor. Bu noktada bir çok banka kuruluşu müşterilerine faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Faizsiz kredi veren bankalar hangileri 2024, sıfır faizli kredi başvurusu nasıl yapılır, 0 faizli kredi nasıl alınır detaylarına Ege Etkinlik sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

İhtiyaç anında nakit desteği sağlamak için sunulan faizsiz krediler, bireylerin ekonomik sorunlarına çözüm olurken bankalara da yeni müşteri kazandırıyor. Bu yazımızda faizsiz kredi veren bankaları ele alacağız.

Faizsiz kredi, kullandığınız kredi miktarı üzerinden herhangi bir faiz ödemesi bulunmayan bir finansal üründür. Bu tür krediler, kampanya kapsamında genellikle belirli bir süre içinde geçerli olmaktadır. Faizsiz kredi fırsatı sunan bir banka kuruluşu bulunmaktadır. 10 Bin TL, 20 Bin TL ve 30 Bin TL’ye kadar sıfır faizli krediler müşterilere verilmektedir. Faizsiz krediler ihtiyaç kredisi ve nakit avans olarak müşterilere kullanma imkanı sunulmaktadır. Türkiye’nin en köklü bankaların verdiği faizsiz kredi miktarlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Faizsiz Kredi Veren Bankalar 2024

10.000 TL Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Enpara

Denizbank

Kuveyt Türk

Albaraka Türk

20.000 TL Faizsiz Kredi Veren Bankalar

QNB Finansbank

CEBTETEB

Yapı Kredi

30.000 TL Faizsiz Kredi Veren Bankalar

Garanti Bankası

İş Bankası

Akbank

Faizsiz Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankaların sunduğu faizsiz kredi kampanyalarından yararlanmak isteyen müşteriler öncelikle başvuru yapacağı bankanın müşterisi olmalıdır. Faizsiz kredi fırsatları yeni müşterilere özel düzenlenmektedir. Örneğin Garanti Bankasına faizsiz kredi başvurusu yapacaksanız bu bankadan daha önce herhangi bir hesap açmamış olmanız gerekmektedir. O yüzden daha önce herhangi bir şekilde banka hesabı açmadığınız banka kuruluşuna başvuru yapın.

Başvurular sadece mobil bankacılık üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapacağınız bankanın mobil uygulamasını telefonunuza indirin ve uygulamayı açtıktan sonra yeni müşteri ol bölümüne girerek bilgilerinizi girdikten sonra müşteri temsilcisi ile yapacağınız görüntülü görüşme sonrası banka hesabınız açılacaktır. Banka hesabı açtıktan 5 gün içerisinde kredi kartı başvurusu yapmanız gerekmektedir. Kredi kartınız geldikten sonra faizsiz ihtiyaç kredisi ve nakit avans başvurusu yapabilirsiniz.

Faizsiz kredi seçenekleri ve bu kredileri sunan bankaları araştırıp sizlere listeledik. Ekonomik şartlara uygun çözümler sunarak finansal konforunuzu arttıran bankalara başvuru yapmadan önce dikkatlice araştırma yapmak ve ödeme planınızı iyi bir şekilde planlama yapmayı unutmayın.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir