27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024

Güngören Belediyesi Burs Başvuru Formu 2024

İstanbul Güngören Belediyesi burs başvurusu nasıl yapılır?, Güngören Belediyesi burs başvuru şartları ve başvuru formu 2024 – 2025, İstanbul üniversite bursu veren belediyeler, Başvuru sonuçları, eğitim desteği yardımı kayıt, Kampüs yolunda bursun yanında, Belediyesi burs ne kadar?, Bünyamin Demir burs için başvuru detayları burada.

İstanbul Güngören Belediyesi üniversiteye yeni başlayan öğrencilere burs desteği verecek. Burs almak isteyen öğrenciler ise başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

Güngören Belediyesi 2024 – 2025 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte üniversiteye gidecek olan öğrencilere Kampüs Yolunda Bursun Yanında diyerek eğitim desteği verecek. Başvurular online olarak internet üzerinden yapılacak.

Gündoğdu Belediyesi Burs Miktarı Ne Kadar?

İstanbul Güngören Belediyesi tarafından verilecek eğitim desteği bursu yeni eğitim öğretim döneminde artış gösterecek. Geçen yıl ilk defa üniversite kazanan öğrencilere 3000 TL verilmişti. Bu sene 5 Bin ve üzeri bir burs verilmesi bekleniyor. Belli olduğunda yazıyı güncelleyeceğiz.

Güngören Belediyesi Burs Başvuru Şartları

  • İkamet adresiniz İstanbul Güngören ilçesinde olması gerekiyor
  • Öğrencinin 01.01.1998 tarihi sonrasında doğmuş olması gerekiyor
  • Öğrencinin 2024 yılında, Türkiye sınırları içinde; Devlet üniversitelerinin veya Vakıf üniversitelerinin lisans programlarına %100 burslu olarak ilk defa yerleşmiş olması gerekiyor.

Güngören Belediyesi Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Güngören Belediyesi burs başvurusu yapmak isteyen üniversite öğrenciler için başvurular https://www.gungoren.bel.tr/sayfa/universitelilere-eitim-destei-2023 adresi üzerinden alınacak. Başvurular Eylül ayı itibariyle başlayacak.


Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir