26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

İstanbul Rami Kütüphanesi İş Başvurusu 2024

İstanbul Rami Kütüphanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılıyor. Rami Kütüphanesi iş başvurusu nasıl yapılır? 2024, Eyüpsultan Rami Kışlası Kütüphane iş ilanları başvuru şartları ve başvuru formu detaylarına ulaşabilirsiniz.

İstanbul’un en büyük şehir kütüphanesi açılıyor. Eyüpsultan ilçesinde bulunan Rami Kütüphanesine iş başvurusu nasıl yapıldığı araştırılıyor.

250 yıldan fazla tarihi bir yapı olan Rami Kışlası restore edilerek 24 saat açık bir kütüphane haline getirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılacak Rami Kütüphanesi toplam 220 bin m2 alana yapıldı. 2.5 milyon kitabı barındıracak olan kütüphane bölgesinde 51.000 m2 Millet Bahçesi de bulunmaktadır.

Büyük bir alana sahip Rami Kışlası Kütüphanesinde ve Millet Bahçesinde çalışacak bir çok personel ihtiyacı da bulunmaktadır. Kütüphaneci, silahlı silahsız güvenlik görevlisi, şoför, temizlikçi, büro personeli veya memur olarak çalışmak isteyen adaylar için genel şartlar şu şekildedir.

Rami Kütüphanesi İş Başvurusu Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

İstanbul’da ikamet eden veya edecek olan,

İlgili bölümlerden mezun olan (Üniversite veya Lise),

Kapalı ve sessiz ortamlarda çalışmayı seven,

Sözlü ve yazılı iletişim becerileri yüksek olan.

Çalışmak istediğiniz pozisyona göre başvuru şartları değişkenlik göstermektedir.

Rami Kütüphanesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Eyüpsultan ilçesinde bulunan Rami Kışlası Kütüphanesinde çalışmak isteyen kişiler için ilanlar, aşağıdaki 3 yolla duyurulacaktır.

Ülkemizde kütüphaneler, Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı olarak hizmet verdiği için KTB’nin duyurduğu ilanları takip etmeniz gerekiyor. Her yıl sürekli olarak Kütüphaneci alımı yapılıyor. Güncel ilanları https://pgm.ktb.gov.tr/TR-15294/duyurular.html buradan takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

Kütüphanelerdeki çeşitli pozisyonlar için İŞKUR üzerinden de alım yapılıyor. İŞKUR sitesi üzerinden kamu ilanlarını takip edebilirsiniz.

Rami Kütüphanesi Eyüpsultan ilçesine bağlı olduğu için belediye tarafından da alımlar yapılacaktır. Eyüpsultan Belediyesi tarafından yayınlanan ilanları takip ederek veya Beyaz Masayı ziyaret ederek çalışmak için başvuru yapabilirsiniz. Direkt olarak Kütüphanede çalışamayabilirsiniz fakat Millet Bahçesi ve çevresinde çeşitli görevlerde çalışma imkanı bulabilirsiniz.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir