27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 14 Ekim 2023

Jumbo Market İş İlanları Başvuru Formu 2024

Jumbo Market yurtdışında gıda market zinciri olarak hizmet vermektedir. Hollanda, Belçika gibi ülkelerde hizmet veren Jumbo Market iş başvurusu nasıl yapılır 2024, Jumbo Supermarkt iş ilanları ve başvuru şartları detaylarına buradan hemen ulaşabilirsiniz.

Yurtdışındaki gıda market zinciri olarak hizmet veren Jumbo Market, yeni çalışma arkadaşları arıyor. Hollanda ve Belçika da bulunan şube ve teslimat noktalarından birinde çalışmak isteyenler online iş başvurusu yapabilir.

Hollanda ve Belçika da en büyük gıda perakende zinciri olarak hizmet veren Jumbo Supermarkt, 85 binden fazla çalışanı bulunmaktadır. Şube ve teslimat noktalarıyla birlikte farklı bölgelerde depoları bulunan Jumbo Marketee çeşitli pozisyonlarda çalışacak personel alımı yapılacak. Jumbo Market part time ve full çalışma seçenekleriyle iş başvurularınızı bekliyor.

Jumbo Market Çalışma Alanları

Jumbo Market Mağazalar, Araçla Geçme veya Yürüyerek Alma Noktası, Yalnız Alış Noktası, Depo ve Müşteri ilişkileri bölümlerinde çalışma imkanı bulabilirsiniz.

Jumbo Market Çalışma Şartları

Jumbo Market çalışanlarına bağlı olarak kısmi zamanlı çalışma (part-time) ve tam zamanlı çalışma olarak saatlerini düzenlemektedir. Çalışanlarına mutlu eden bir maaş vaat etmektedir. Haftada bir gün tatiliniz bulunmakta ve izin parası verilmektedir. Özel sağlık sigortası yapılmaktadır. Çalışanlar günlük alışverişini %10 indirimli olarak yapabilmektedir. Jumbo Akademi de eğitim alarak kariyer hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Jumbo Market İş Başvurusu Şartları

  • 16 yaşından büyük olmak,
  • Motivasyon Mektubu (başvuru sırasında yüklenecek)
  • İngilizce, Felemenkçe, Fransızca veya Almanca dil bilgisi

Jumbo Market İş İlanları Başvuru Formu

Belçika ve Hollanda da bulunan Jumbo Market şubelerinde çalışmak isteyenler, aşağıdaki linke tıklayarak iş ilanları görebilir, başvuru formu aracılığıyla ilanlara kolayca başvurabilirsiniz.

https://nl.jobs.jumbo.com/nl/vacatures/?country[]=nl&travel_arrival_time=30&travel_mode=driving


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

One thought on “Jumbo Market İş İlanları Başvuru Formu 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir