27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2024

Kadın Dostu Kent Gaziantep Eğitim Desteği Başvuru 2024

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi depremzede lise ve üniversite öğrencilerine yardım yapacak. Nurdağı, İslahiye eğitim desteği 2024 – 2025, Kadın Dostu Kent Gaziantep nasıl başvurulur, Fatma Şahin 1000 TL, burs başvurusu nakdi yardım detaylarını EgeEtkinlik.com dan öğrenebilirsiniz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi depremzede öğrencilere nakdi yardım yapacağını açıkladı.

Belediye başkanı Fatma Şahin, Nurdağı ve İslahiye ilçesinde ikameti bulunan lise ve üniversite öğrencilerine yardım elini uzattı. Eğitim Desteği kapsamında lise öğrencilerine 600 TL, üniversite öğrencilerine 1000 TL verilecek.

Gaziantep Eğitim Desteği kimler alabilir?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrencilerin lise ve üniversite öğrencisi olması gerekiyor. Öğrencinin veya ailesinin depremden en çok hasar alan Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde ikameti bulunması gerekiyor. Bu şartları taşıyan tüm depremzede öğrencilere nakdi destek verilecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Eğitim Desteği Başvurusu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eğitim desteği başvuruları iki yoldan yapılacak. Öğrenciler ALO 153 hattını arayarak veya Kadın Dostu Kent Gaziantep mobil uygulamasını cep telefonlarına indirerek başvurusunu yapabilecek.

Mobil uygulamayı Android telefonlar için Google Play den, Iphone telefonlar içinse App Store üzerinden kolayca indirebilirsiniz.

Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılmak için tıklayın.

One thought on “Kadın Dostu Kent Gaziantep Eğitim Desteği Başvuru 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir