13 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 19 Aralık 2023

Kızılay A101 Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru Formu 2024

Kızılay ihtiyaç sahibi vatandaşlara A101 alışveriş kartı dağıtacak. Kızılay A101 yardımı nasıl alınır, başvuru şartları, A101 kartı depremzede başvuru formu 2024, Kızılay 500 TL yardım başvurusu Ramazan detayları Ege Etkinlik.com da.

Kızılay depremzede ailelere ve ihtiyaç sahibi kişilere A101 alışveriş kartı hediye edecek.

Kızılay A101 ile yaptığı işbirliği neticesinde 500 TL ile 3000 TL arasında değişen yardım kartını depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere gönderecek. A101 yardım kartını alan vatandaşlar, en yakınındaki A101 marketine giderek ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Kızılay A101 Yardım Kartını Kimler Alabilir?

Kızılay tarafından verilecek A101 alışveriş yardım kartlarından Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yararlanacak. Öncelikli olarak depremden etkilenen vatandaşlara bu yardımlar yapılacak. Daha sonra Ramazan ayının gelmesi dolayısıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlar da alışveriş kartını alabilecek. Geçimini asgari düzeyde idame ettirmeye çalışan tüm aileler Kızılay’dan yardım alabilir.

Kızılay A101 Alışveriş Kartı Başvurusu

Kızılay tarafından verilecek 500 TL’lik alışveriş kartından almak isteyen vatandaşlar en yakın Kızılay şubesine giderek başvuru yapabilir. Kızılay ekipleri gerekli incelemeler sonrasında yardıma uygun bulunduğunuz takdirde alışveriş kartınızı evinize teslim edecektir.

Kızılay 1000 TL Depremzede Yardımı

Kızılay A101 ile imzaladığı protokol kapsamında öncelikli olarak depremzedelere yardım yapacak. 1000 TL alışveriş kartı depremden etkilenen vatandaşlara dağıtılacak. Depremzedelere yardım kartı hediye etmek istiyorsanız siz de aşağıdaki linke tıklayarak destek olabilirsiniz.

Kızılay A101 Yardım Kartı Bakiye Öğrenme

Kızılay A101 yardım kartları 2 ay içerisinde kullanmanız gereklidir. Bu süre zarfında kartınızdaki bakiyeyi parça parça harcayabilirsiniz. Bakiye sorgulama yapmak içinse market kasiyerine kartınızı vererek öğrenebilirsiniz. Eğer kartınız dijital ise cep telefonunuza gelen kart numaranızı kasiyere söylemeniz bakiyenizi öğrenmenizde yeterli olacaktır.

Kızılay Yardım Kartı Nakite Çevirme

Malesef hayır. Kızılay A101 yardım kartları sadece alışveriş için kullanılabilir. A101 marketlerine giderek 500 TL’lik alışveriş yapabilirsiniz.

Kızılay 1000 TL Yardım Başvurusu

Kızılay tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik 1000 TL yardım başvuruları alınmaya başlandı. Yardım detaylarını öğrenmek için buraya tıklayın.

Kızılay Ramazan Ayı A101 Yardım Kartı Başvurusu

Kızılay Ramazan Ayı dolayısıyla dar gelirli vatandaşların iftar sofralarını şenlendiriyor. Ramazan ayı boyunca başvuru yapan vatandaşlara Kızılay A101 kartı dağıtacak. Alışveriş kartını alan vatandaşlar istediği A101 şubesine giderek eksiklerini tamamlayacak.

Kızılay Kurban Bayramı Yardım Kartı Başvurusu

Kızılay Kurban Bayramı dolayısıyla aile bazında et ve alışveriş yardımı yapacak. Gelen kurban bağışlarını tüm ihtiyaç sahibi ailelerle paylaşan Kızılay mutfak alışverişi yapmak isteyen kişilere de yardım kartı verecek. 1000 TL ile 3000 TL arasında alışveriş kartı alabilirsiniz.

Kızılay A101 Yardım Kartı Süresi

Kızılay tarafından depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere verilen A101 alışveriş kartlarının kullanım süresi merak edilmektedir. A101 marketleri üzerinden kullanılacak yardım kartları en fazla 2 ay içerisinde kullanılması gerekiyor. Gerekli bilgiler A101 kartının içinde olduğu zarfla birlikte verilmektedir. Kullanım koşulları ve son kullanma tarihi de zarf içerisinde bulunmaktadır. A101 yardım kartınızı aldıktan sonra zarfın içerisinden çıkan kağıdı da okumayı unutmayın.

Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılmak için tıklayın.

4.7/5 - (501 votes)

171 thoughts on “Kızılay A101 Yardım Kartı Nasıl Alınır? Başvuru Formu 2024

  • Sibel yollı

    Depremzedeyim evimi iki evladımı kaybettim eşim en düşük emekli maaşı alıyor yardıma ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Sibel yollı

    Adiyaman da depremde evimi ve iki evladımı kaybettim ev hanımıyım eşim en düşük emekli maaşı alıyor geçinemiyoruz ihtiyacım var yardım edin lutfen

    Yanıtla
  • Melis

    Benim yardımına ihtiyacim var rica etsem bana da yardımcı olur musunuz gerçekten çok ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Bedriye çakır

    Yardım istiyorum ihtiyaç var iki çocuk annesi

    Yanıtla
  • Bedriye Çakır

    Yardım kartı istiyorum ihtiyaç var

    Yanıtla
  • Bende Kızılay A101 kartından yararlanmak istiyorum maddi durumumuz iyi değil eşim çalışamıyor hasta iki küçük çocuğum var onlara yetişemiyorum lütfen her türlü yardıma ihtiyacım var yardımlarınızı bekliyorum esirgemeyin

    Yanıtla
  • Gökhan korkut

    Ben depremzedeyim bana yardım edin

    Yanıtla
  • Yardıma ihtiyacım var ihtiyaçlarımı alamıyorum kirada oturuyom çocumun ihtiyaçlarını karşılamak da zorlanıyorum

    Yanıtla
  • Dilber Bozkurt

    Eşim tek çalışıyor kiarada oturuyoruz iki çocuğum var kiramiz çok fazla eşim asgari ücret bile almıyor yardımdan bende yaralanmak istiyorum

    Yanıtla
  • Şaziye Kesman

    Benim de ihtiyacım var yalnız yaşıyorum.ayakda durabilmek için mücadele ediyorum.lutfen duyarlı olalım şimdiden teşekkürler herkese

    Yanıtla
  • A101 market kartı istiyorum Bursa Yenişehir de oturuyorum kirada oturuyorum yardım ci olursanız sevinirim

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir