27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024

Karabük Belediyesi Emekli Yardımı: Su ve Ulaşım Ücretsiz

Karabük Belediyesi, sadece altyapı çalışmaları ve şehir düzenlemeleriyle değil, aynı zamanda sosyal yardım ve destek programlarıyla da dikkat çekiyor. Karabük Belediyesi ücretsiz su 2024, toplu taşıma, ulaşım desteği, emekli yardımı, emeklilere su bedava detaylarına Ege Etkinlik sitemizden bilgi alabilirsiniz.

Bu yazımızda Karabük Belediyesi’nin emekli dostu hizmetleri üzerine odaklanacak ve özellikle emeklilere yönelik ücretsiz su, bedava toplu taşıma gibi avantajlarını inceleyeceğiz.

Karabük’te şehir sakinlerine yönelik bir sosyal yardım programı daha hayata geçiyor. Emeklilerin yaşam kalitesini arttıracak iki önemli destek için başvurular alınmaya başlandı. Ücretsiz su ve bedava ulaşım emeklilere büyük avantaj sağlayacak.

Karabük Belediyesi Emekli Yardımı Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Karabük ili sınırlarında ikamet ediyor olmak
  • Emekli olmak
  • Emekli maaşı 10.000 TL olmak

İlginizi Çekebilir: Emekli Yardımı Yapan Belediyeler

Karabük Belediyesi Emeklilere Su Ücretsiz

Karabük Belediyesi özel destek programı kapsamında emeklilerin evlerinde kullandıkları suyun ücretsiz olacağını duyurdu. Özellikle sabit gelirle yaşayan emekliler için önemli bir avantaj sunan su yardımıyla emekliler rahat bir nefes alacak.

Gerekli Belgeler:

– Başvuru Dilekçesi (Yüklemek İçin Tıklayınız)
– SGK’dan Alınan Emeklilik Belgesi (e-Devletten de Alınabilir)
– Kimlik Fotokopisi

Su yardımından faydalanmak isteyen Karabüklü emekliler Merkez Belediye Binası Zemin Kat Vezne, PTT yanı Kütüphane ve Kültür Merkezi Zemin Kat Vezne veya Sosyal Yaşam Merkezine giderek başvuru yapabilir.

Karabük Belediyesi Ulaşım Desteği

Karabük Belediyesi şehirde yaşayan emeklileri mutlu edecek bir haberi daha verdi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili tarafından düzenlenen basın toplantısında toplu taşımayı emekliler ücretsiz kullanacağı açıklandı. Bedava ulaşım sayesinde emekliler istedikleri yere para ödemeden gidebilecek.

Gerekli Belgeler:

– 1 Adet Fotoğraf,
– Emeklilik Belgesi,
– İkametgah Belgesi
– Başvuru Formu (Balık Pazarı Kart Dolum Merkezi veya Sosyal Yaşam Merkezlerimizden Alınacak)

Toplu taşımadan ücretsiz yararlanmak isteyen emekliler başvuru için gerekli belgelerle Balık Pazarı Kart Dolum Merkezi veya Sosyal Yaşam Merkezine giderek bizzat başvuru yapması gerekiyor.

Karabük Belediyesi, emeklilere yönelik olarak sunduğu ücretsiz su, bedava toplu taşıma gibi avantajlarla, şehirde yaşayan emeklilere destek olmaya devam ediyor. Başvuru süreci oldukça kolay ve şeffaf bir şekilde düzenlenmiş, emekli dostu hizmetler sayesinde emeklilerin yaşam kalitesi artırılmıştır. Karabük Belediyesi’nin bu özel hizmetleri, emeklilik döneminizi daha konforlu ve huzurlu bir şekilde geçirmenize yardımcı olabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir