26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Kocasinan Belediyesi İş İlanları Başvuru Formu 2024

Kayseri Kocasinan Belediyesi personel alımı başvuru formu açıldı. Kocasinan Belediyesi iş başvurusu nasıl yapılır, www.kocasinan.bel.tr iş ilanları 2024, personel, eleman, işçi maaşları, kura sonuçları detaylarına EgeEtkinlik.com dan öğrenebilirsiniz.

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından kadrolu ve taşeron alımı için internet üzerinden başvurular başladı.

Kocasinan Belediyesi farklı kadrolarda personel alımı yapacak. Başvurular online olarak alınacak. En az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek. Kocasinan Belediyesi tarafından çalışanlarına en düşük 18.000 TL maaş verdiği biliniyor.

Kocasinan Belediyesi İş Başvuru Şartları

Kocasinan Belediyesi iş başvurusu yapmak isteyen adayların aşağıdaki şartlara uygun olması gerekmektedir. Yayınlanan ilanlara göre şartlar değişkenlik gösterebilir.

  • Kayseri ilinde ikameti bulunan
  • 20-35 yaş aralığında
  • En az lise mezunu
  • Emekli veya emekliliğe hak kazanmamış olmak
  • İş pozisyonunda çalışmaya engel bir durumu olmamak

Kocasinan Belediyesi İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından yayınlanan ilanlar web sitesi üzerinden görüntülenebiliyor. İş arayanlar için açılan iş başvuru formu sayesinden kolayca başvuru yapabilirsiniz. https://kocasinan.bel.tr/content/isbasvuru/0/130/is-basvurusu.html linkine tıklayarak iş ilanlarını görebilir ve formu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.

Kocasinan Belediyesi İŞKUR İş İlanları

Kocasinan Belediyesi tarafından yayınlanan iş ilanlarıyla ilgili detaylı bilgi almak için İŞKUR ilanına bakabilirsiniz. İŞKUR’un web sitesi üzerinden yayınlanan ilana tıklayarak başvuru şartları ve diğer detayları görebilirsiniz.

https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/ linkine tıklayarak belediye iş ilanlarının arasından Kocasinan Belediyesine ait ilana tıklayarak güncel iş ilanıyla ilgili bilgi alabilirsiniz. Burada yayınlanan tüm ilanların başvuruları yukarıda verdiğimiz iş başvuru formu üzerinden yapılmaktadır.

Kocasinan Belediyesi Kura Sonuçları

Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan personel alımlarına başvurular çok yoğun olduğu takdirde kura çekimi de yapılmaktadır. Bu kura çekimleri başvuru tarihlerinden 10 gün içerisinde canlı yayın yapılıyor ve web sitesi üzerinden açıklanmaktadır.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir