26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Aralık 2023

Dynajobs Başvuru Formu Nasıl Doldurulur? 2024

İsviçre işçi alımı başvurusu için kullanılan DYNAJOBS sitesine nasıl başvuru yapıldığını anlatıyoruz. Dynajobs başvuru formu nasıl doldurulur? Adecco 2024, İsviçre iş başvurusu şartları ve tüm detaylara Egeetkinlik.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

İsviçre’de çalışmak ve yaşamak için DYNAJOBS başvuru formu sizleri bekliyor.

Dünyada refah seviyesi en yüksek ülkelerden biri olan İsviçre, işçi alımı için Türkiye’den çalışanlar arıyor. Genç nüfusunun azalmasıyla birlikte bir çok işte çalışacak eleman bulamayan İsviçre göçmen alımına onay verdi. İsviçre’de bulunan çeşitli işlerde çalışacak 85.000 personel alınacak.

İsviçre’de çalışmak isteyenler için aracılık yapan DYNAJOBS ve ADECCO siteleri bulunmaktadır. Bu yazımızda DYNAJOBS sitesine nasıl başvuru yapılacağını anlatacağız.

Dynajobs nedir, nasıl kullanılır?

Dynajobs.com, güncel iş teklifleri ve eğitim programları sunan bir web sitesidir. İsviçre’de İş arayanlar için iş fırsatları ve eğitim kursları sunarken CV’nizi, ön yazınızı, diğer ekleri ve başvuru belgelerinizi geliştirmenizi sağlamaktadır.

Şirketler için eğitim kursları ile kendi çalışanlarının daha sonraki gelişimlerine destek olurken, yeni adaylar bulmasına yardım olmaktadır.

Dynajobs sitesi power4jobs programı kapsamında İsviçre’de aktif ve güncel iş ilanları için hazırlık, istihdam edilebilirliğe destek vermektedir. İsviçre’de çalışmak isteyenler için başvuru süreçlerini desteklemekte ve yönlendirmektedir.

Siteye üye olabilmek için kupon almanız gerekmektedir. Kupon alabilmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Dynajobs Kimler Başvuru Yapabilir?

Dynajobs sitesine İsviçre’de çalışmak ve iş teklifleri almak isteyen herkese açıktır. 18 yaşından büyük herkes bu siteye başvuru yaparak iş ilanlarını görebilir. Platform üzerinde Fransızca, Almanca ve İngilizce bilen kişiler potansiyeli yüksek kişiler olarak görülüyor. Dil bilgisi olan kişilere teklif gelme olasılığı daha yüksek oluyor.

DynaJobs Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?

DynaJobs İsviçre iş ilanları sitesine başvuru yapmak isteyen kişiler öncelikle kupon kodu alması gerekmektedir. Kupon kodunu sadece bir kaç tıklamayla alabilirsiniz. Öncelikle size hangi işlerin uygun olduğunu gösteren teste CV’nizi yüklemeniz gerekmektedir. https://www.dynajobs.com/Public/TestUpload.aspx linkine tıklayarak CV’nizi yükleyin. Ardından Start CV-Check butonuna tıklayarak testi başlatın. Test başladıktan sonra sistem CV’nizi tarayacak. Taradıktan sonra aşağıdaki gibi bir sayfa açılacak.

Dynajobs sistemi tarafından özgeçmişiniz tarandı ve potansiyelinizin ne kadar yüksek olduğunu size gösteriyor ve neler yapmanız gerektiğini size bildiriyor. Potansiyelinizi arttırmak için sağ taraftaki önerileri dikkate alabilir veya sol alttaki buton üzerinden hesap oluşturabilirsiniz.

Hesap oluşturmak için kupon koduna ihtiyacınız bulunmaktadır. Bunun için Contact kısmından iletişime geçerek kupon kodu talep etmeniz gerekmektedir. Özgeçmişinizin potansiyeli ne kadar yüksekse kupon kodu alma olasılığınız o kadar artacaktır.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

3.7/5 - (4 votes)

One thought on “Dynajobs Başvuru Formu Nasıl Doldurulur? 2024

  • Mehmetcan Sökemen

    Merhaba ben mehmetcan Sökemen isviçreye iltica etmek istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir