26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 2 Temmuz 2024

Kurban Eti Yardımı Yapan Belediyeler, Kurumlar! 2024

İhtiyaç sahibi ailelerin kırmızı et ulaşmalarını sağlamak için bir çok belediye ve kurum sosyal yardım çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında Kurban bayramı dolayısıyla binlerce aileye et dağıtımı yapılacak. Et yardımı başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir öğrenmek için detaylara sitemizden ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Kurban Bayramı öncesi bir çok belediye ve kurum ihtiyaç sahibi ailelerin yardımına koşuyor. Kurban kesemeyen ailelerin kırmızı ete ulaşmaları sağlamak ve protein almaları için et dağıtımı yapılacak. Başvurular başladı. Başvurularla ilgili aklınıza takılan soruları bize aşağıdaki yorum kısmından veya instagram üzerinden yazmaktan çekinmeyin.

Belediye Kurban Eti Yardımı Başvurusu

Belediyeler her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu yıl da et yardımı kampanyası düzenliyor. Bağışlanan etler,şehir genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Vatandaşların bağışlarını kabul ederek, bu etleri titizlikle paketleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Aşağıdaki listeden kurban eti yardımı yapan belediyelere ulaşabilirsiniz. Listede belediyeniz yer almıyorsa, belediyenizle iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz. Bazı belediyeler gizli olarak yardım yaptıkları için sormakta yarar var.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi: Vatandaşlardan gelen kurban eti bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Kurban etleri konserve haline getiriliyor ve ailelerin adreslerine kadar götürülerek teslim ediliyor. Başvuru yapmak için https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/online-basvuru buraya tıklayın.

Ankara Büyükşehir Belediyesi: Ankara’da Başkent Kart sahipleri yıl boyunca çeşitli yardımlardan yararlanabiliyor. Siz de başkent kart sahibi olarak bu sene ki kurban eti yardımından faydalanabilirsiniz. Başvuru yapmak için https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/ linkine tıklayın.

İzmir Büyükşehir Belediyesi: İzmir’de yaşayan hayırseverlerden kurban bayramı için toplanan nakdi destek ve canlı kurban bağışları ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarına katkı sağlayacak. İzmir’de ikamet eden ailelere konserve şeklinde dağıtımlar yapılacak. Başvurular https://bizvariz.izmir.bel.tr/ linki üzerinden alınacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi
Karabük Belediyesi
Kocaeli İzmit Belediyesi
İstanbul Beylikdüzü Belediyesi
İstanbul Pendik Belediyesi
İstanbul Üsküdar Belediyesi
Manisa Yunusemre Belediyesi
Balıkesir Altıeylül Belediyesi
Aydın Söke Belediyesi

Yukarıda yaşadığınız ilin belediyesi olmadığı için üzülmenize gerek yok. İlçe ve il belediyenizi mutlaka arayın ve sorun. ALO 153 ile büyükşehir belediyenize ulaşabilir. İlçe belediyenizin web sitesine girerek iletişime numaralarına ulaşabilirsiniz.

Kurban Eti Yardımı Yapan Kurumlar

Kurban bayramı dolasıyla dezavantajlı ailelere bir çok sosyal yardım kuruluşu et yardımı yapmaktadır. Güvenilir olduklarını düşündüğümüz ve araştırdığımız kurumları aşağıda bulabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Kurumlara online başvuru formu üzerinden, telefon numarası veya mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kızılay Et Dağıtımı: https://www.kizilay.org.tr/Iletisim

Deniz Feneri Derneği Et Dağıtımı: +90 212 414 60 60 & [email protected]

Mehmetçik Vakfı Et Dağıtımı: https://www.mehmetcik.org.tr/iletisim

Vuslat Derneği Et Yardımı: https://www.vuslat.org.tr/iletisim

Cansuyu Derneği Et Dağıtımı: https://cansuyu.org.tr/temsilcilikler-tr-1039.htm

İnsani Yardım Vakfı Et Yardımı: 0 212 631 21 21

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

5/5 - (1 vote)

One thought on “Kurban Eti Yardımı Yapan Belediyeler, Kurumlar! 2024

  • Menice sancak

    Benim durumum yok yardım istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir