27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Mart 2024

LC Waikiki Bayram Destek Elemanı İş Başvurusu 2024

LC Waikiki bayram öncesi destek elemanı olarak personel alımı yapacak. LCW bayram destek elemanı nasıl olunur 2024, maaşı ücreti, kaç gün çalışır, Ramazan, Kurban Bayramı iş başvurusu nasıl yapılır gibi soruların cevaplarını EgeEtkinlik.com da bulabilirsiniz.

Giyim sektörünün sevilen markası LC Waikiki, kısa süreli çalışma yapacak takım arkadaşları arıyor.

LCW bayram ve özel günlerde destek elemanı olarak çalışacak personel alımı yapıyor. Özellikle Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesi oluşan alışveriş yoğunluğu sebebiyle personel sayısını arttırıyor. Destek elemanı olarak çalışmak isteyen kişileri LC Waikiki bayram ve özel günlerde arıyor ve mesaiye çağırıyor. Kısa süreli de olsa mağazada çalışmak isteyen vatandaşlar başvuru yaparak işe başlayabiliyor.

Bayram Destek Elemanı nedir, ne iş yapar?

Bayram Destek Elemanı sadece yoğun iş günlerinde çalıştırılmak üzere iş başı yapan joker elemandır. Reyon ve depo gibi bölümlerde iş gücünün azaltılması amacıyla çağırılan kişilerdir. Bayramdan 10 15 gün önce iş başı yaparlar. Günlük yevmiye ücreti ve ek mesai ücreti verilir. Bir bayram destek elemanının görevleri şunlardır;

  • Kargodan ürün teslim alma,
  • Ürün alarmlama,
  • Askılama,
  • Mağazaya ürün indirme,
  • İade amaçlı ürün toplama,
  • Katlama,
  • Etiket değiştirme,
  • Mağaza içi temizlik çalışmaları

Bayram Destek Elemanı ücreti ne kadar?

Bayram ve özel günlerde çalıştırılmak üzere çağırılan elemanlar çalıştıkları saat kadar ücret alırlar. Maaşları asgari ücret üzerinden hesaplanır. Part time ve full time çalışan kişilerin günlük ücretleri değişkenlik göstermektedir. 2024 Bayram destek elemanı ücretinizi LCW mağazalarından öğrenebilirsiniz.

LCW Bayram Destek Elemanı İş Başvurusu

LC Waikiki mağazalarında bayram destek elemanı olarak çalışmak isteyen kişiler, bir LCW mağazasına giderek kasiyerden iş başvurusu yapmak istediğini söylemelidir. Kasiyer tarafından verilen başvuru formu doldurularak başvuru yapabilirsiniz. Kasiyer iş başvurunuza istinaden müdür ile de görüştürebilir veya daha sonra arayacaklarını söyleyebilir. Kasiyere bayram destek elemanı olarak gelmek istediğinizi belirterek not almasını söylemelisiniz.

Ramazan ve Kurban Bayramı yaklaştığında verdiğiniz iletişim bilgileri üzerinden LCW mağazası sizinle iletişime geçerek sizi çalışmak için çağıracak.

Bayram Destek Elemanı Kaç Gün Çalışır?

Giyim markalarının bayram öncesi yoğunluğuyla başa çıkmak amacıyla pazarlama bölümüne destek elemanı alımı yaparlar. Bayram Destek elemanı dönemsel olarak çalışma sağlar. Genelde bayramdan 10 ve 15 gün önce iş başı yapar ve bayramdan sonra işi biter ve ayrılır. Part time ve tam zamanlı olarak çalışma imkanı bulabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3.5/5 - (2 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir