27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023

Mersin Büyükşehir Belediyesi Un Yardımı Başvurusu 2024

Mersin Büyükşehir Belediyesi ailelere un yardımı yapacağını açıkladı. Mersin Un yardımı başvurusu nasıl yapılır 2024, Hamurumuzda Dayanışma Var başvuru şartları nelerdir, Vahap Seçer un dağıtımı nasıl alınır detayları EgeEtkinlik.com üzerinden öğrenebilirsiniz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara un yardımı dağıtımının başladığını duyurdu.

Mersin’de başlatılan Hamurumuzda Dayanışma Var projesi kapsamında evinde ekmek, pasta, börek, poğaça yapmak isteyen ailelere un dağıtımı yapılacak. Çoğunluk kırsal kesimleri kapsayan un dağıtımıyla kadınların evde üretmesine teşvik ediliyor. Her haneye belediye tarafından 10 KG olarak un paketleri ulaştırılıyor. Her sonbahar veya Aralık ayında yapılan bu yardımlardan belediyenin belirlediği mahalleler ve belediyeyi arayan vatandaşlar yararlanıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Un Yardımından Kimler Faydalanabilir?

Mersin Büyükşehir Belediyesi un dağıtımına başladı. Un almak isteyen vatandaşlara belediye ulaşıyor. Özellikle kırsal mahallelerde oturan vatandaşlara dağıtılıyor. Mahallenizde dağıtımın olup olmayacağını veya dağıtım yapılacaksa ne zaman yapılacağının bilgisini arayarak öğrenmeniz gerekiyor. Belediye tarafından kişiye özel teslim yapılmıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Un Yardımı Başvurusu

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek un yardımıyla ilgili ALO 185 arayabilir ve un yardımı başvurusu yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Un yardımı dağıtımının mahallenizde ne zaman yapılacağını öğrenerek dağıtım yapıldığını yardım aracından gidip alabilirsiniz. Un almaya giderken kimliğinizi yanınızda bulundurmayı unutmayın.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Un Dağıtımı Ne Zaman Yapılacak?

Mersin Büyükşehir Belediyesi un dağıtımının ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Belediye tarafından dağıtımlar her yıl sonu yapılacağı açıklandı. Aralık ayında yapılacak un dağıtımı yeni yılın başına kadar devam edecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Un Dağıtımı Nerelere Yapılacak?

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara verilecek un paketlerinin nerelere dağıtılacağı belli oldu. Büyükşehir un paketlerinin dağıtımını Mersin’de ihtiyaç sahibi ailelerin çoğunlukta olduğu mahallelere dağıtacak. Kırsal mahalleler başta olmak üzere dağıtımlar gerçekleşecek. Belediyeyi arayarak mahallenizde dağıtılıp dağıtılmayacağını öğrenebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

4/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir