27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Mart 2024

Nef Vakfı Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

Dünyanın sayılı gayrimenkul firmalarından biri olan NEF adına kurulan NEF VAKFI, yatırımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kullanmaya devam ediyor. Nef Vakfı yardım başvurusu 2024, Erden Timur para desteği, NEF sosyal yardım nasıl alınır detaylarını burada bulabilirsiniz.

Gayrimenkul projeleriyle dünyada tanınan bir marka olan NEF, sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyor.

CEO Erden Timur’un sosyal şirket olarak kurduğu NEF, karının %51’ini toplumun yararına olarak kullanmaktadır. NEF Vakfı üzerinden bir çok alanda sosyal sorumluluk projelerine imza atan Erden Timur hayatını toplum yararına olacak işlere adamıştır. Koyu bir Galatasaraylı olan ve takımın yönetiminde söz sahibi olan Erden Timur büyük işlere imza atmaya devam ediyor.

NEF Vakfı Sosyal Yardımlar

Öğrenci Bursları

NEF Vakfı Burs başvurusu yapan üniversite öğrencilerine 1500 TL burs verilmektedir. Başvurular internet üzerinden alınmaktadır.

Şehit Çocuklarına Eğitim Desteği

Vatan için hiç düşünmeden son nefesini veren polis, asker ve tüm şehit ailelerinin çocuklarına eğitim ve gelişimlerine destek olmak amacıyla Nef Vakfı tarafından yardım yapılmaktadır.

Hay Atölye Projesi ile Evden Para Kazanma

Bu proje sayesinde kadınlara geçim kaynağı sağlanmıştır. Temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken yaşayan ihtiyaç sahibi kadınları hayata bağlamak ve onlara özgüven, hayatlarına da tekrar yaşama sevinci katmak amaçlanmıştır. Bu proje ile kadınlar elleriyle, emekleriyle, fikirleriyle evlerine ışık, ailelerine mutluluk ve sofralarına aş olmak için evden çalışma imkanı buluyorlar.

Kadınlar tarafından yapılan hediyelik eşyalar, MUDO ve GS Store Beyoğlu mağazasında ve bir çok online platformda satılmaktadır.

Geçim Desteği ve Düzenli Yardımlar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’yla ortak yapılan bu proje ile desteğe ihtiyaç duyan tüm ailelere geçim yardımı verilmektedir.

Aile Geçim desteğine başvuru yapabilmeniz aşağıdaki belgeleri vakfa göndermeniz gerekmektedir.

Nef Vakfı Aile Geçim Desteği İçin Gerekli Evraklar

Ayni Yardımlar

Huzurevi, sosyal hizmet birimleri ile koordineli olarak çalışılan bu proje ile yetiştirme yurtları, çocuk yuvaları ve köy okullarına destek verilmektedir. İhtiyaç sahibi ailelere de eşya yardımları ulaştırılmaktadır.

Özel Çocuklara Eğitim Yardımı

11-15 yaş aralığındaki korunmaya muhtaç, fiziksel ve zihinsel engelli öze çocuklara eğitmenler eşliğinde özel sevgi evlerinde konaklamaları için destek verilmektedir.

NEF VAKFI Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Nef Vakfına yardım başvurusu yapmak isteyen aileler, [email protected] mail adresine istenen belgeler ile birlikte mail atmalıdır. Vakıf, ön değerlendirme sonrasında sonrasında aile ziyareti gerçekleştiriyor ve uygun görüldüğü takdirde sizlere devamlı veya süreli olarak yardımda bulunuyor.

Yeni Başvurulardan haberdar olmak için Telegram veya Youtube kanalımıza katılın.

Erden Timur’un anlatımıyla NEF şirketini daha iyi tanımak için videoyu izleyebilirsiniz.

One thought on “Nef Vakfı Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır? 2024

  • ERGÜDAR

    Ben bir ev almak istiyorum ama param yok bana yardımcı olabilirmisiniz

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir