26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 2 Nisan 2024

Ordu Sosyal Kart Başvurusu – Kart 52 Başvuru Formu 2024

Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal market alışverişi yapmak isteyen vatandaşlara sosyal kart 52 veriyor. ücretsiz market alışverişi kimler yapabilir? 2024, aile ve öğrenci yardımı başvuru şartları ve başvuru formu detaylarına ulaşabilirsiniz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere desteğini sürdürüyor. Sosyal Market projesini hayata geçiren Büyükşehir ücretsiz alışveriş ile herkese destek oluyor.

Her alanda vatandaşının yanında olan Ordu Büyükşehir Belediyesine ait Sosyal Market “Bu Markette Para Değil, İyilik Geçer” sloganıyla öncelikle dar gelirli vatandaşların hizmetini açıldı. Daha sonra üniversite öğrencilerinin de faydalandığı bir sosyal market oldu. 2 katlı olarak yapılan Sosyal Markette aileler ve öğrenciler, temizlik, kırtasiye, şarküteri, gıda, kıyafet ve ev tekstili ürünleri ücretsiz olarak alıyor.

Ordu Sosyal Market Kimler Alışveriş Yapabilir?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Sosyal Marketten dar gelirli aileler ve öğrenciler faydalanacak. Sosyal Marketi kullanacak aileler Kart 52 Alışveriş Kartı alması gerekiyor. Ailelerin muhtaçlık durumu ve hane halkındaki kişi sayısına göre sosyal marketten yararlanıp yararlanmayacağı belli oluyor.

Sosyal Market ücretsiz alışveriş yapmak isteyen öğrenciler Ordu’da yaşadığına dair ikamet belgesi, devlet veya özel yurt haricinde evde kaldığını kanıtlayacak elektrik, su faturası, kira kontratı gibi belgeler gerekmektedir. Öğrenciler ayrıca Kredi Yurtlar Kurumundan geri ödemesiz burs alıyor olması gerekmektedir.

Ordu Sosyal Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Market alışverişi yapmak isteyen aileler ve öğrenciler, https://www.ordu.bel.tr/Sayfa/1251/sosyalonline adresine tıklayarak Kart 52 başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Öğrenci ve aileler için ayrı başvuru seçeneği bulunmaktadır. Bilgileri eksik ve doğru bir şekilde girerek başvurunuzu tamamlayın. Belediye bilgilerinizi doğrulayarak sizlere bilgi verecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Başvuru Sorgulama

Ordu Büyükşehir Belediyesine yaptığınız sosyal yardım başvurunuzun durumunu sorgulayabilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı ve başvuru numaranızı ekrana girerek öğrenebilirsiniz. Sorgulama yapmak için https://sosyalyardimbasvuru.ordu.bel.tr/ adresine tıklayabilirsiniz.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Mutfak Tüpü Yardımı Nasıl Alınır?

Ordu Büyükşehir Belediyesi dar gelirli ailelerin mutfak tüpü ihtiyacını karşılayacak. “Ocaklar Açık, Sofralar Sıcak Olsun” projesi kapsamında Ordu Sosyal Marketten faydalanan ve yeni başvuru yapan aileler faydalanacak. Başvurusu uygun görülen ailelere 3 ayda bir mutfak tüpü ücretsiz olarak verilecek. Başvurular internet üzerinden alınacak.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardımlar

  • Aile Psikolojik Destek Hizmeti
  • Çölyak Beslenme Desteği
  • Ev Yangını Yardımı
  • Medikal Yardım
  • Akülü veya Manuel Tekerlekli Sandalye
  • Hasta Karyolası Yardımı
  • Mobil Engelli Aracı Hizmeti
  • Sosyal Alarm Cihazı
  • Sosyal Market (Öğrenci ve Aileler için)

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

5/5 - (1 vote)

5 thoughts on “Ordu Sosyal Kart Başvurusu – Kart 52 Başvuru Formu 2024

  • Ben İstanbul dan yeni taşındım ünyeye adım yüksel geçinemiyorum sosyal yardım a başvurmak istiyorum lütfen. Bana yardıncı olmanızı istiyorum

    Yanıtla
  • EDA

    Merhaba ben eşimden ayrıldım çalışmıyorum 3 tane çocuğum var okuyorlar yetişemiyorum kiradayim sosyal yardımdan aldığım yardımlarla geçinmeye çalışıyorum lütfen yardım edin

    Yanıtla
  • Anonim

    Bilgi aticaktim ben

    Yanıtla
  • Efendim İyi günler Ben sosyal destek alıyordum karttan yiyecek alıyordum kartın bitti entegr’den başvurmak istiyorum Eşim cezamde hükümlü bir yaşa 1,5 yaşında prematür bebeğim var 13 yaşında kızım var erzak yerine başvurmak istiyorum ama yapamıyorum Bana yardımcı olur musun Çok teşekkür ederim Saygılar

    Yanıtla
  • Aynur tosun

    Sosyal Kart başvurusu yapmak istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir