27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

İzmir Ücretsiz Buz Pateni Kayıt Başvurusu 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi bağlı İzmir Buz Sporları Salonu ücretsiz olarak hizmet verecek. Bornova da bulunan salonda paten kaymak isteyenler belirtilen tarih ve saatlerde orada olması gerekiyor. İzmir sömestr karne hediyesi 2024, Bornova Buz Pateni Salonu başvurusu şartları formu detaylarına ulaşabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi öğrencilere yarı yıl tatili hediyesi olarak Buz pateni salonu hizmet vereceğini duyurdu. Karnesini getiren öğrenciler sömestr tatilinde ücretsiz kayak keyfini yaşayacak.

Bornova ilçesinde bulunan ulusal ve uluslararası bir çok turnuvaya ev sahipliği yapan İzmir Buz Sporları Salonu yarı yıl tatilinde öğrencilerle dolacak. Öğrenciler buz pistinin keyfini doyasıya çıkaracak. Ücretsiz olarak buz pistinde kaymak isteyen öğrenciler belirtilen tarih ve saatlerde Bornova Buz Pateni Salonunda olması gerekiyor.

İzmir Ücretsiz Buz Pateninden Kimler Yararlanabilir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karne hediyesi olarak verilen ücretsiz buz pateninden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri faydalanabilir. Buz pateni ücretsiz seanslarından sadece 22 Ocak – 2 Şubat 2024 tarihleri arasından yararlanabilirsiniz. Bu tarihler arasında 13.00 – 14.00 – 15.00 saatlerinin herhangi birine ücretsiz olarak girebilirsiniz. Öğrencinin buz pistinden faydalanması için ailesinden muvafakatname alarak gitmelidir. İzmir Buz Sporları Salonuna giderken yanınıza karnenizi almayı unutmayın.

İzmir Buz Sporları Salonu Ücretsiz Seans Kayıt Başvurusu

İzmir’in gözde buz pisti Buz Sporları Salonu yarı yıl tatilinde bir çok öğrenciyi ağırlayacak. Ücretsiz olarak katılacağınız seanslara kayıt başvurusu yapmak için 22 Ocak 2024 Pazartesi itibariyle seans saatinden önce salonda bulunmanız gerekmektedir. Salon gişesine karnenizi göstererek kayıt başvurusu yapabilirsiniz.

İzmir etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapphttps://chat.whatsapp.com/JCcI47E7l58LmZWXO7khRY

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Ege Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

İzmir Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/izmiretkinlikajansi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir